2777
عنوان

کوتاه کردن مو

391 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. خواهرم موهاش پر بود. رفت آرایشگاه خودش خواسته یکم حجمش و کم کنن و کوتاه تر. اما وقتی بلند شده خوشش نیومده میگ خیلی حجمشو کم کرده و کوتاه میگ بهم نمیاد کم پشت وکوتاه شده. خیلی جوش میزنه میگ اگ مثل اولش نشه چی. از همین قیچی های ک ی طرفش دندونه داره ی طرفش قیچی براش زدن اسمشو نمیدونم. حالا ب نظرتون مثل اولش میشه باز خیلی غصه میخوره 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

اسم اون قیچی پیتاژ گلم،غصه و استرس از عوامل ریزش مو هستن ریلکس باشه میاد موهاش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسم اون قیچی پیتاژ گلم،غصه و استرس از عوامل ریزش مو هستن ریلکس باشه میاد موهاش

اون قیچی پیتاژ عوارض نداره؟ مو رو نمیسوزونه ک بقول قدیمیا قهر کنه؟ گریه میکنه همش میگ زشت شدم اگ مثل اول نشدن چی 

گریه میکنه میگ موهام زشت شدن دیگ مثل اول نمیشن 

میشن عزیزم، خب اونایی که خیلی کوتاه شدن طول میکشه تقریبا یکسالی که بلند شن و پری موهاشون دیده شه، منم موهام پررررر و فر چند بار خواستم برم حجمشومو کم کنم نرفتم دیگه اخریا رفتم پر کوتاه کردم که لاقل کمتر باشن

تقریبا چقدر طول میکشه مثه اولش بشه؟سه چهار سال؟

یکسال، بازم بستگی به رشد مو داره مثلا من خودم دوسال پیش موهامو انقد کوتاه کردم که اصلا توی کش به هیچ عنوان نمیرفت یکسال بعد که با کش میبستم یه وجبی از کش اویزون میشدن، رشد مو مهمه

اون قیچی پیتاژ عوارض نداره؟ مو رو نمیسوزونه ک بقول قدیمیا قهر کنه؟ گریه میکنه همش میگ زشت شدم اگ مثل ...

نه بابا عوارض چی آخه اون قسمتی که دندونه داره رو تیغ میزارن که راحت کوتاه کنن،قهر چیه اتفاقا کوتاه کردن برای رشد دوباره و سالم خوبه که

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نه بابا عوارض چی آخه اون قسمتی که دندونه داره رو تیغ میزارن که راحت کوتاه کنن،قهر چیه اتفاقا کوتاه ک ...

آره منم میگم. یعنی حجم موهاش باز برمیگرده مثل قدیم؟ 

نه بابا عوارض چی آخه اون قسمتی که دندونه داره رو تیغ میزارن که راحت کوتاه کنن،قهر چیه اتفاقا کوتاه ک ...

اون قسمت دندونه ک تیغ میزارن. خب همون تیغ بد نیس برای مو؟ 

اون قسمت دندونه ک تیغ میزارن. خب همون تیغ بد نیس برای مو؟ 

نه دیگه تیغ به مو و ابرو بزنی رشدش زیاد میشه

نه دیگه تیغ به مو و ابرو بزنی رشدش زیاد میشه

چه جالب. دوستم رفته بوده آرایشگاه براش موهاشو از این دسته تیغایی ک برای ابرو هست با اونا موهاشو کوتاه کرده بود بعد ک اومد دیگ موهاش دسته دسته می‌ریخت