سلام دوستان دودلم برای بیمارستان برای زایمان ارجمند یا راضیه فیروز ؟
من برا پسر اولم رفتم ارجمند بازم میرم ارجمند چون زایمانم طبیعی ماما هاشون کار کشته ان
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
سلام دوستان کرمانی روزتون بخیر عزیزان امکانش هست یه آرایشگاه خوب توی کرمان به من معرفی کنین؟ برای ...
سلام ارایشگاه رومی تو حمزه با سمیرا باقریان والفجرشمالی
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
سلام خانوما خاهش میکنم جوابم بدین پسرم یه ذره قدش کوتاهه میخوام ببرم دکتر غدد اطفال به دکتر ملکی هرچی زنگزدم چند روز پشت هم جواب ندادن نوبت گرفتم دکتر مینا سپهران چطوره 🤕