2777
2789
دکتر طیبی از وقتی باعث مرگ بچه داداشم شد کلا از دلمون رفت،،،البته همه پزشکان تو پروندشون ازین مسائل ...

والله من کرمان زایمان نمیکنم تاموقع زایمانم مجبورم برگردم شیراز احتمالا زیرنظر دکتر کیهان چوبک باشم نمی‌دونم هنوز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که دکترم خانم دکتر قاضی میر سعید بود متد اروپایی اخلاق و رفتار واسه زن باردار خیلی مهمه خداییش خی ...

چه خوب . شما چه سالی زایمان کردین و دکتر از اول موقع دردها بالاسرتون بود یا نه ؟ اخه من تو مطبش شنیدم فقط لحظه اخر میاد گاهی وقتام اصلا نمیاد 

چه خوب . شما چه سالی زایمان کردین و دکتر از اول موقع دردها بالاسرتون بود یا نه ؟ اخه من تو مطبش شنید ...

ببخشید....من یکبار ۷ سال پیش و بار دوم ۴ سال پیش ...بیمارستان راصیه فیروز و اینکه از اول نبود هیچ دکتیری از همون اول نمیاد اصولا دهانه رحم به اندازه خاصی برسه میان از من ۲.۳ سانت باز شد اومد و دوساعتی کنارم بود بهم ورزش میداد و بهم میگفت چکار کنم کلا دوسش دارم 🤗

سلام به همه مامانای کرمانی پونه هستم دو تا پسر شیطون دارم اولی 8ساله / دومی مامان قربونش 12ماهه کیان ...

آخی این پست مال دوازده سال پیشه الان پسرتون بیست سالشه اون دوازده ماهه هم سیزده سال 

😍