2777
2789
عنوان

خستم دیگه

144 بازدید | 8 پست

کاش میشد بزارم برم ازین خونه 

اون از شوهرم که مدام بهانه میگیره محبت نمیکنه سرده عصبیه اینم از بچم خستم کرده سه سالشه همه این سه سال اذیت داشته اوایل شیر نمی‌خورد رفلاکس داشت بدخواب بود فقط رو پاهام می‌خوابید کلا من نخوابیدم درست حسابی دست تنها بودم مادرم مریضه نتونست بیاد کمکم مادرشوهرم دوروز اومد برادرشوهرم تیکه انداخت مادرم میگرن داره نباید بیداربمونه کمرش درد می‌کنه نباید بچه رو پاهاش بزاره به مادرشوهرم گفتم برو مامان من از پسش برمیام ولی خسته شدم برای هر دندونش اسهال میشد اسهال های طولانی حساسیت غذایی داشت حتی بخاطر اسهال بستری شد سه شبانه روز تو بیمارستان گریه میکرد من نخوابیدم پریودم بودم دست تنها تو بیمارستان ...تو مهمونی از در می‌رفتیم تو میزد زیر گریه غریبی میکرد یه مهمونی درست نرفتم بهم خوش بگذره حالام فقط گریه می‌کنه لجبازی می‌کنه چیزی میخواد آنقدر گریه می‌کنه کبودمیشه تا بهش بدیم بد غذاست دسشویی شو‌نگه میداره  نمیاد دسشویی هروقت میبرم با گریه و زاری اخرسرم نمیکنه میاد رو فرش می‌کنه بریدم دیگه خستم الان شوهرم رفت سرکار از صدای در فهمید بیدار شد اینقدر جیغ زد منم  خسته شدم شروع کردم خودمو زدن آنقدر زدم تو صورتم قرمز شده بخدا خستم استراحت ندارم تنهام شوهرم بهم محبت نمیکنه خستگی ام در بره وقتی هم خونه ست تا این بچه گریه می‌کنه سر اون و من داد میزنه خدایا این چه زندگیه تمومش کن دنیات مال خودت 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخی عزیزم... همه ی اینا میگذره یکم تحمل داشته باش  هررچند میدونم خیلی سخته

از بی کسی ناراحتم یکی و ندارم این بچه رو نگه داره من یه کم استراحت کنم بریدم دیگه 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

عزیزدلم

حق داری واقعا سخته

اما اینهایی که در مورد بچه ت گفتی بخدا دغدغه ی بیشتر مادر هاست. از جمله خودم

پسرم چهار ساله شه هنوز موقع غذا خوردن باید با بشقاب دنبالش برم به زور چند قاشق غذا بخوره 

اون طفل معصوم گناه داره

میدونه تو خسته ای عصبی شدی، بدتر بی قراری میکنه 

دورت بگردم 

بلند شو یه آب بزن دست و صورتت

وضو بگیر برای آرامش قلبت

تو یه مادر قوی هستی، بچه ت تو رو اینجوری ببینه بدتر وحشت زده میشه

پسر منم برا هر چیزی گریه میکنه

خدا بزرگه، کم کم از مشاوره ها ی کودک کمک بگیر 

اون طفل معصوم چه گناهی داره که باید بین یه پدر مادر عصبی قرار بگیره 

شوهر خیلی از ما کاربرهای اینجا، همین موقعیت همسر تو رو دارن

میگذره گلم

همسر منم رفته سرکار

من موندم یه عالمه ظرف نشسته

باید جارو کنم گرد گیری پسرم رو حموم ببرم غذا درست کنم

بخدا اگه بگم از تو بی حوصله ترم باورت نمیشه

ولی پسرم گناهی نداره

حق شاد زندگی کردن رو نباید ازشون بگیریم

از بی کسی ناراحتم یکی و ندارم این بچه رو نگه داره من یه کم استراحت کنم بریدم دیگه 

خودت را بزن به بیخیالی دیگه مگه دنیا چند روزه!!!

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز