دلبرک_جانم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 40 عنوان پودر پیدرولاکس 13095 بازدید | 16 پست سلامدکتر به من گفتن که روزی چهار بار یک قاشق پودر پیدرولاکس رو با یک لیوان حل کنم و بخورممشکلی که دارم اینکه که پودر اصلا با آب حل نمیشه و در حین خوردن ته نشین میشه و مدام باید با قاشق هم بزنم تا بتونم همراه آب بخورمروش مصرفم اشتباهه؟ 1400/03/24 | 06:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دارچینم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 659 سلاممدل پودرش همینجوریه من واسه بچم میریختم تو آب شاید بیشتر از ده دقیقه هم میزدم..میریختم تو شیشه رانی درشو میبستم تند تند هم میزدم،آخرش یکم تهش میموند دلخوشی ها کم نیست ، دیده ها نابیناست..
غزل۲ عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 4705 من برای شیردهی پودر گتلاکتومید رو باشیر میخورم همین مشکل رو دارم اول که گوله گوله میشه بعدم زود ته نشین میشه فکر نمیکنم راه دیگ داشته باشه
titti عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 60 قبل از خوردن با اب نیمه ولرم پودرو حل کن تا زمان خوردنش خنک تر بشه ن طریقه مصرفش همینه ولی یکم بد حل میشه عزیزم
دلبرک_جانم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 40 مدل پودرش همینجوریه من واسه بچم میریختم تو آب شاید بیشتر از ده دقیقه هم میزدم.. میریختم تو شیشه ران ... یک روزه که استفاده کردمامروز صبح یه لحظه به خودم گفتم نکنه اشتباه کنم و تاثیری نذاره و باید کاملِ کامل حل بشه و بخورمبا آب گرم هم میزدید شما؟من با آب شیر هم میزنم،گرم نیست ولی سردم نیست
دلبرک_جانم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 40 من برای شیردهی پودر گتلاکتومید رو باشیر میخورم همین مشکل رو دارم اول که گوله گوله میشه بعدم زود ته ن ... احتمالا همینطوره راه دیگه ای نداره..
دلبرک_جانم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 40 قبل از خوردن با اب نیمه ولرم پودرو حل کن تا زمان خوردنش خنک تر بشه ن طریقه مصرفش همینه ولی یک ... میخواستم صبح با آب داغ امتحان کنم گفتم شاید خاصیتش رو از دست بده و پشیمون شدمپس این بار با آب ولرم بیشتر هم میزنمممنونم عزیزم
titti عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 60 میخواستم صبح با آب داغ امتحان کنم گفتم شاید خاصیتش رو از دست بده و پشیمون شدم پس این بار با آب ولرم ... خواهش میکنم
راپونزل__ عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 2669 باید تند تند بهم بزنی..من استفاده میکنم اصلا ته نشین نمیشه و کاملا حل میشه.. 💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
دلبرک_جانم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 40 باید تند تند بهم بزنی..من استفاده میکنم اصلا ته نشین نمیشه و کاملا حل میشه.. تند هم میزنم اما زمان کمی رو برای هم زدن میذارماز این به بعد بیشتر هم میزنمشما با آب گرم استفاده میکنید یا خنک؟
راپونزل__ عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 2669 تند هم میزنم اما زمان کمی رو برای هم زدن میذارم از این به بعد بیشتر هم میزنم شما با آب گرم استفاده ... ولرم..خنک تاثیرش کمتره..ولرم باید بخوری که قشنگ نرم کن روده هاتو 💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
دلبرک_جانم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 40 ولرم..خنک تاثیرش کمتره..ولرم باید بخوری که قشنگ نرم کن روده هاتو ممنونم عزیزم
دارچینم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 659 یک روزه که استفاده کردم امروز صبح یه لحظه به خودم گفتم نکنه اشتباه کنم و تاثیری نذاره و باید کاملِ ... منم با آب شیر حل میکردم اما زمان بیشتری واسه هم زدن بذار، انشاالله هر چه زودتر مشکلت رفع شه.. دلخوشی ها کم نیست ، دیده ها نابیناست..