2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چقد تاپیک خلوت خوبه تاپیک شلوغه اصلا معلوم نی کی بع کیه چی به چیع،

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
تازه یکی از کاربرای دیگ هم این رو گفت عزیزم  مطمعن باش پول ارزشش اینقد نیست بزن توی نت اونایی ...

نمیخوام تسخیرم کنه. فقط یه جن خوشگل باشه و مهربون. شبیه انسان. باهم ازدواج کنیم، بچه دار شیم. هرچی خواستم خودشو نامرئی کنه از مغازه واسم بیاره 

پا میشه میبینم یه آدم با لباس مشکی لبخند ترسناک نشسته رو اوپن داره تو چشاش زل میزنه 

جن عوضی همش میخنده چرا اخه😰😰😰😰

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
نمیخوام تسخیرم کنه. فقط یه جن خوشگل باشه و مهربون. شبیه انسان. باهم ازدواج کنیم، بچه دار شیم. هرچی خ ...

😅

حاضرم با یه کارگر ازدواج کنم اما همچین بختی نصیبم نشه ،خیلی ترسناکه 

دیگه کفری میشه میگه چی میخای از من چرا اذیتم میکنی و ... 

اونم میگه هیچی میخای بریم گردش 😭😰

میبینه راهی ندارد چون شرطش بوده باید انجام می‌داده 

قبول می‌کنه. دست جن رو میگیره😰😰😰میبینم کف حیاط باز شد از اونجا میرن داخل میبینم اینجا چقد خوشگله و...

دیگه کفری میشه میگه چی میخای از من چرا اذیتم میکنی و ...  اونم میگه هیچی میخای بریم گردش 😭😰 ...

مگه قول و قرار داشتن با هم؟

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم

دیگه کفری میشه میگه چی میخای از من چرا اذیتم میکنی و ...  اونم میگه هیچی میخای بریم گردش 😭😰 ...

میگم جنه مرد بود دیگه؟

من بچه که بودم به مدت 5 سال یه جن میدیدم، تا  زمانی که پدرم از دستم عاصی شد خونه رو فروختیم  رفتیم یجای دیگه. دیگه ندیدمش. اولش واسم ترسناک بود ولی بعدش عادی شد واسم. هیچکی نمیدیدش بجز من. هنوز قیافش جلو چشامه و دلم تنگ شده واسش 

مگه قول و قرار داشتن با هم؟

نع فکر کنم اینک گفت چی میخای اونم گفت منو ببر گردش ،برا همین رفت باهاش به خیالم

نع فکر کنم اینک گفت چی میخای اونم گفت منو ببر گردش ،برا همین رفت باهاش به خیالم

😂😂😂

نمی‌دونم چرا این جور موقعه ها به درصد نمیتونم مثبت فکر کنم😂😂😂

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم