2777
2789
این موتورو نمیتونه برونه پیاده میشه الفرار جنه هم همش اذیت می‌کنه  طرف میاد خونه تعریف می‌کنه ...

عاقا تند تند بزار

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

خوابش می بره پا میشه میبینم از وای شب شده حالا چیکار کنم چرا خوابم برده 

میبینم صدای عروسی و جشن و سروره 

می‌ره میبینم وااای چقد آدمای عجیبو غریبی اینجان چقد غذاهاسون عجیبینه 

ولی چقد عروسی شادی دارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنایی با سینه هااای خیییلی گنده میان سمتش اذیت می‌کنند میگن باید از غذای ما بخوری این هرچقدر تلاش می‌کنه نمیتونه بخوره حالش بهم میخوره 

مردا میان با شکلهای مختلف ظاهر میشن 

طبل با صدای بلند میزنن اینو از این دست به اون دست میکنن میرقصونن اینم می‌ترسه 

میبینم یکی با اسب میاد اینو می بره به خونشون که یکم طولانی میشه سانسور میکنم به قسمت ترسناک برسم

زنایی با سینه هااای خیییلی گنده میان سمتش اذیت می‌کنند میگن باید از غذای ما بخوری این هرچقدر تلاش می ...

😳

عاقا یه سوال جن ها ، آدمایی که اذیتشون نمیکنن رو اذیت میکنن

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
طبل با صدای بلند میزنن اینو از این دست به اون دست میکنن میرقصونن اینم می‌ترسه  میبینم یکی با ا ...

یکی از جن ها😳

یکی  از دلایل شوهر کردنم اینه ک نه میتونم نترسم و نه میتونم کرم درونم رو غیرفعالش کنم🤣

بعدغ معلوم شده یکی از اعمه ها نجاتش دادن دعا نویسه میگفت اگه از اون غذا می‌خورده دیووانه می‌شده و از ...

اعمه ها کین؟

همین جوری مثل همیشه یه روز عادی بود 

بعد داخل آشپز خونه دیدم یه نفر سر تا پا سیاه مثل دزدا 

داشت دست میزد خیلی شیک! 

بعدش اومد جلو رفت اون ور 

بعد رفت سمت بالکن 

بعدش یهو از جلو چشمام خیییلی سریع رد شد 

یا یه بار دیگه بود یه چیز خیلی بلند سفید یکم هم انگار چسبناک بود همین جوری داشت راه می رفت یهو غیب شد 

یا یه بار دیگه یکی کنار در اتاقم بود قدس یه دو متری بود با وزن تقریباً ۳۰ یا ۴۰ اینا موهاش هم کوتاه و چتری 

داشت نگام می کرد تا دید متوجه نگاهش شدم غیب شد 

Just a little girl 🗿