sooratiiiiiiiii مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 عنوان بلاگری | مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 40 پست بچه ها بنظرتون درآمد بلاگری حلاله؟ من حساسم رو اینکه درآمدم حلال باشه....گفتم اینستاپیجمو پابلیک کنم عکسامو ....تبلیغ مانتو وروسری ولوازم آرایش قبول کنم....ولی میترسم حرام باشه....اخه حس میکنم تعرفه هاشون منصفانه نیست مثلا شنیدم کمترینشون برای هرتبلیغ حداقل ده میگیرن.....نظرتوتو میگید خانوم گلا🌹 1400/03/24 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 این کارو شروع کنی استرست هم میخوابه😂❤️ 😂😂
pinkshoop عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 323 من آنلاین شاپ زدم تو فالوور مشکل دارم چجوری اینقدر فالوور دارن بعضی ها😂
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 من آنلاین شاپ زدم تو فالوور مشکل دارم چجوری اینقدر فالوور دارن بعضی ها😂 چندتا داری؟
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 من آنلاین شاپ زدم تو فالوور مشکل دارم چجوری اینقدر فالوور دارن بعضی ها😂 میدونی پیج منم بیشتریاشون پسرن😐😐😐😐....بدی انلاین شاپآرایشی اینه پسرا فالو نمیکنن بکننم نمیخرن .....فالور خانوم جمع کردن مهمه که جمع اوریش سخته
pinkshoop عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 323 میدونی پیج منم بیشتریاشون پسرن😐😐😐😐....بدی انلاین شاپآرایشی اینه پسرا فالو نمیکنن بکننم نمیخرن . ... اون پسرا خواهر مادر ندارن؟دوست دختر ندارن میخرن دیگه😂😂😂😂😂😂😂برا من پوشاکه
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 اون پسرا خواهر مادر ندارن؟دوست دختر ندارن میخرن دیگه😂😂😂😂😂😂😂 برا من پوشاکه عه فک کردم ارایشی....نه اون پسرا بی تربیتن نصفشون شک نکن😂😂😂ولی برو توپیجای مزونا و ارایشگاه ها به خانوما ریکوست بده....فالورات بیشترمیشن...
pinkshoop عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 323 عه فک کردم ارایشی....نه اون پسرا بی تربیتن نصفشون شک نکن😂😂😂ولی برو توپیجای مزونا و ارایشگاه ها ب ... هی چی بگم والا دوست دارم بره تو اکسپلور حالا تو دوست داشتی نگاه کن _.pink_.shoop
سرحدی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 2926 اولش کلی باید رایگان شات کنی تا شات بشی تا بیای بالا تا بتونی تبلیغ بگیری ی گروه حمایتی هم ما تو اینستا داریم بگو اددت کنم بچه ها مرامی لایک سوت کنن زود بیای اکسپلور😄
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 هی چی بگم والا دوست دارم بره تو اکسپلور حالا تو دوست داشتی نگاه کن _.pink_.shoo ... چشم پیجتو میبینم😘
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 اولش کلی باید رایگان شات کنی تا شات بشی تا بیای بالا تا بتونی تبلیغ بگیری ی گروه حمایتی هم ما ... عه مرسی گلی خواسم شروع کنم جدی حتما بت میگم فکرامو بکنم...چه قدررمهربونی😍😘😘