2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

61 بازدید | 8 پست

سلام..... من تا یک ماه دیگه عروسی خالمه و موهام پسرونست فقط یکم بلند تر...... و به دلخواه خودم قرار شد با ظاهر دخترونه تو عروسی باشم... حالا نمیدونم موهام رو چکار کنم... هزینه اکستنشن هم برام قابل پرداخت نیست... الان واقعا نمیدونم چکار کنم خیلی غصه میخورم مامانم میگه آرایشگاه ها خودشون مو اضافه میکنن ولی حس میکنم نمیشه 

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)  هانا بیکر 🔥💔

میشه حرص نخور 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

چرا مو اضافه مبکنن خیلی هم طبیعی

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جای خوب بری با مو متری تیکیه ای ها برات شینیون میکنن نگران نباش

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
جای خوب بری با مو متری تیکیه ای ها برات شینیون میکنن نگران نباش

امیدوارم... ممنون 😻

شما خودت باید بهتر بدونی چه حس بدیه 

آخه اضاف میکنن .من موهام رنگ نمیگیره کلاه گیس خوشگل گذاشتم عین ماه شده بودم .اینقد هستن برا عروسی خودشون موندارن

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
آخه اضاف میکنن .من موهام رنگ نمیگیره کلاه گیس خوشگل گذاشتم عین ماه شده بودم .اینقد هستن برا عروسی خو ...

ممنون گلم