2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوران😅😅😅🤣🤣مص سیاهان.. سفیدان🙁😎 سورنا ک زیبا تره

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
سوران😅😅😅🤣🤣مص سیاهان.. سفیدان🙁😎 سورنا ک زیبا تره

تلفظش فرق داره😐

وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪
اره میدونم کرد، من اسمای کردی دوست دارم، هوراد معنی خیلی خوبی داره به معنی جوانمرد  

اره من عهد کردم بچه دار شدم اسم دخترمو بزارم هه‌ورام( کوردیه و واسه دختر و پسر میشه استفاده کرد) و اسم پسرمو هه‌وراز بذارم😂

وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪
تلفظش فرق داره😐

اخه تو شهر ما سور معنی همون بور رو داره یعنی مصلا موهاش سوره یعنی بوره😅

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792