2777
2789
عنوان

وزنم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست
یکم زیاده یکم دیگه لاغر کن‌ ک اگه یکم اینور اونور خوردی جا داشته باشی الان ۴ کیلو میخوای تا ۷۰ و ...

چند بشم خوبه؟ 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
عالی  منم ۱۷۰ ام وقتی ۶8 کیلو بودم خیلی خوب بودم الان شدن ۸۰ ترکیدم قشنگ

توپر بودی؟ 

سایزت چند بود؟ 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره هیکلت چجوریه عزیزم 

من با قد 168 وقتی وزنم بین 53 تا 58 هست خوبم 

ولی وقتی حتی 60 بشم چنننناااان باسنی میزنم که همه روم زومن 

فقط میره تو باسنم تو پاهامم نه ها تو ران و باشن از بغل خیلی هم بد و زشت سلولیت میگرم...... 

و بالاتنم لاغر سینه ها تخت.... . 

ولی اونیکه وزنش قشنگ تقسیم شه و خوش اندام باشه ربطی زیادی به وزن نداره 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
یکم زیاده یکم دیگه لاغر کن‌ ک اگه یکم اینور اونور خوردی جا داشته باشی الان ۴ کیلو میخوای تا ۷۰ و ...

خو من استخون درشتم

استخون درستم تا 10 کیلو پایین‌تر میگن وزنتو 

استخون درشت ک باید وزن مناسب استخون بندیش باشه

هوم؟ 

توپر بودی؟  سایزت چند بود؟

اره تقریبا تو پر .لاغر نی قلیون خوشم نمیاد . چون مدل هیکلمم بالا تنم لاغر بود پایین تنم پر بود خوب شده بود. من دو سایزی ام بالا تنم ۴۰ بود پایین تنه ۴۲ 

ولی الان ترکیدم وای زایمان خیلی بده کاش حداقل بشم ۷۰ زودتر 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
بستگی داره هیکلت چجوریه عزیزم  من با قد 168 وقتی وزنم بین 53 تا 58 هست خوبم  ولی وقتی حت ...

من ک باسن نداشتم مان اضافه وزن 

ن ران ن هیچ

فقط شکم و پهلو 

ک دیگ کم کردم اوکی شده

اره تقریبا تو پر .لاغر نی قلیون خوشم نمیاد . چون مدل هیکلمم بالا تنم لاغر بود پایین تنم پر بود خوب ش ...

🤦‍♀️ میشی انشالله

من ک باسن نداشتم مان اضافه وزن  ن ران ن هیچ فقط شکم و پهلو  ک دیگ کم کردم اوکی شده

خب پس اگه خوبی لاغر نکن گلم مراقب وزنت باش فقط 

آخه بعضیا استخون بندیشون قویه و ربطی به چربی نداره 

من دوستم 80 من الان 70 اون از من لاغرتر میزنه چون وزنش تمیز و مرتب همه جاش تقسیم شده مثلا مچ دستو پاش پرتره و سینه داره قشنگ

من بدبخت از بغل رانهام میزنه بیرون..... خیلی سختمه با بلوزو شلوار جالب نیست هیکلم 

ولی امان از اون روزی که بشم 55 چون باز هم باسن دارم 

قشنگ میشم ازین لاغر های پر که باسنشون قشنگ پره و شکم و پهلوهام میش یه وجب....... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
خب پس اگه خوبی لاغر نکن گلم مراقب وزنت باش فقط  آخه بعضیهاا استخون بندیشون قویه و ربطی به چربی ن ...

اها چ جالب 

مرسی از راهنمایی ❤️