2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگی پس از زندگی از شبکه ۴ پخش میشه ساعت ۲ بعد از ظهر تکرارش رو میده...راجع به افرادی هست که تجربه ی نزدیک به مرگ داشتن و از اتفاقاتی که اون دنیا براشون افتاده صحبت کردن  ...تو ماه رمضون سعی میکردم همشو نگاه کنم بعضیاش خیلی جالب بودن مثل تجربه ی خانوم نقاش یا اقایی با خانمشون بد تا میکردن یا خانومی که از مشکلاتشون گله کردن و واقعه ی عاشورا رو به چشم دیدن ....واقعا تاثیر گذار بود , پیشنهاد میکنم حتما ببینین

بنظرم اینا راز اصلی نیست ....اینا فقط برنامه اس

من باور دارم واقعیته , اقای موزون مجری برنامه هربار با دلیل اثبات میکنه این تجربه گرا واقعا تجربه ی نزدیک به مرگ داشتن و چیزایی که دیدن خواب نبوده ... اخیرا اقایی دعوت شدن که داستان هایی که در قران مطرح شده مثل ماجرای اصحاب کهف و داستان بهم پیوستن قطعات پرنده بعد از قطعه قطعه شدن و زنده شدنش و اتفاقات دیگه ای رو دیده ...واقعا جالب بود 

هر چی بخواد میشه بهش زیاددفکر نکنید ،  بنظرم فعلا که تو این دنیا هستین خوب زندگی کنید ولذت  ...

بعضی وقتا دونستن اینکه اون دنیا چه اتفاقایی دنبالمونه باعث میشه تو این دنیا بخوایم یه چیزایی رو تو زندگیمون تغییر بدیم و بهتر زندگی کنیم 😊