2777
2789

عزیزم کی رفتی معاینه لگن ؟ منم ۳۷ هستم همش زیر دلم میگیره بعد ول میکنه 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

هنوز زوده انشاالله تا چند روز دیگه دردات شروع می شه

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیسه آب یا یهو خودش پاره میشه ک باید سریع بری بیمارستان یا در حین زایمان خودشون پاره میکنن اگه سه سانت باز شده چیزی نمونده ب زایمانت

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
دیروز رفتم گفت ۳سانت بازه 

نزدیکی داشته باش 

پله هم بالا پایین برو 

دوش آب گرم هم بگیر 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

نهایتا سه چهاروز دیگ وقتشه.اگ پاره بشه ودردت بگیره خیلی بهتره وراحتتره...فعالیت کن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
نهایتا سه چهاروز دیگ وقتشه.اگ پاره بشه ودردت بگیره خیلی بهتره وراحتتره...فعالیت کن

جدی کیسه آب پاره بشه بهتره ؟ مت فکر میکردم دردش زیادتره

نه وقت دکترم بود گفت معاینه داری معاینه کرد گفت خوبه ۳سانتبازه

۳۷ کامل بودی معاینه شدی ؟

نه وقت دکترم بود گفت معاینه داری معاینه کرد گفت خوبه ۳سانتبازه

الهی که با کمترین درد با ۳ نفس کشیدن و چشم بهم زدن فارغ شی 

جدی کیسه آب پاره بشه بهتره ؟ مت فکر میکردم دردش زیادتره

منظورم اینه طبیعی دردات شرو بشه تااینکه بری بازور امپول زایمان کنی بهتره

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜