2789

خوابم نمیاد

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

me too

خیلی دوس دارم ساعت ۱۱ بخوابم، اصن نمیشه خوابم نمیبره

تا ۲ باید بیدار باشم تا خوابم ببره

اه انقد خوشم میاد ک بابام ۱۰ ثانیه بعد از دراز کشیدن میخوابه، من باید ۳ ساعت این پهلو اون پهلو کنم تا خوابم ببره

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
سردردم نمیتونم بخوابم یه استامینوفن خوردم منتظرم یکم بهتر شم بخوابم 

سردرد داری ک نباید ب گوشی نگاه کنی

سردردت برا چیه؟ چون من رکورد دار انواع سردرد هستم میپرسم شاید بتونم کمکت کنم

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
سردرد داری ک نباید ب گوشی نگاه کنی سردردت برا چیه؟ چون من رکورد دار انواع سردرد هستم میپرسم شاید بت ...

آره میدونم گوشی بده😑 میگم شاید گیج شم 

هم پریودم هم گریه کردم دو قطره اشک بریزم داغون سردرد میشم. 

اهل قرص هم نیستم خیلی. 

نور خواهی مستعد نور شو....