2777
2789
عنوان

بچه های لحظه بیاین نمیدونم چم شده

98 بازدید | 10 پست

عصری فشارم بد افتاده بود خیلی ی لیوان نباتو چایی خوردم بعدشام فشارگرفتم ۷ رو ۶ بود شربت عسل خوردم..الانم حش نفس تنگی دارم و ی ذره حالت تحوع و یکم حس نفس تنگی نمیدونم چمه😣چیکا کنم شوهرم رفته اب قند بیاره  باز

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

شاید آب یدنت کمه مثل من،،، مایعات بخور

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام گزارش میزنی 😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6668256/امروز-فهمیدم-پسرخالم-چندتا-دوست-دختر-داره?page=1

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔
اره خب من فشارم ۱۰ بود داشتم غش میکردم از بس بیحال بودم اونوقت واس تو ۷  حداقل یه چی بخور بیاد ...

حالت تحوع واسه چیه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

سلام یه سوال توی اون تاپیک پرسیدیدن استارتر قفل کرد

قطر دارهطرح رفاقت میریزه که مشتشو تو جریان شهادت سردار و هواپیمای اکراینی باز نکنیم ولی کورخونده باخبرم که دولت جدید پیگیر میشه

یه نخم بدم اگه خواستید برید دنبالش

روز بعد سقوط هوتپیمای اکراینی امیر قطر بود یا وزیر خارجش اومد ایران تمام خسارت رو پرداخت کرد

درضمن قطر تنها متحد ما تو حوزه خلیج قارسه و بخاطر میادین نفتی و گازی مشترک فعلنا غلطی نمیکنه

و قطر از بعد از مشکلاتش با عربستان جز ایران کسی رو نداره

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان