2777
2789
عنوان

بچها بیاین ی دیقه فقط😭

99 بازدید | 8 پست

اگ بخاین ازش جداشین حرصتون گرفته باشه ازش و دلتون بخاد بکشینش چیکار‌ میکنین بقران دلم میخاد بمیره😭دلم میخادبادستای خودم بکشمش خیلی عذابم داد خیلی حرصم‌داد😭چیکارکنم....دار دیوونه‌میشممممم.

ولش کن بزار گمشه بره 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می کشمش

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         
میخام ی بلایی سرش بیارم بعد ولش کنم تمام وجودمو حرص گرفتههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ارزشش رو نداره ://

میفهممت سخته

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
چطور😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم،اصلا نزار دی ان ایت تو صحنه جرم باشه،کسی حدس نزنه تو بودی،تو شرایط خاص این کار رو نکن مثلا اگه منتظرن جایی بره نکشش چون در صورت شک میکنن

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست