2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم

169 بازدید | 11 پست

پدرم میگه بیاین طبقه بالای ما ما طاقت دوری از نوه هامون نداریم من تک بچه ام و پدرم مادرم ۶۰ سالشونه سنشون بالاس ....خونه الان ماهم تو یک کوچه با مامانم ایناس و حدودا ۱۰ تا خونه فاصله داریم ....دوقلوهای من ۱ ساله ان خیلی میترسم چند تربیتی بشن الانم مامانم پسرمو خیلی لوس کرده و وابسته ب مامانم شده اصلا هرجا مامانم هست پیش من پدرش نمیاد  ...اما همسرم میگه بریم هم مراقب مامانشون هستیم هم نوه هاشون می بینن ..بنظرتون چ کنم ....اصلا میترسم پسرم فراموشم کنه

خدایاشکر🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عملا که فرقی نمی کنه اینجوری حداقل بیشتر مراقب پدر مادرت هستی همسرتم موافقه برید دیگه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اگه تو تربیت دخالت نکنن مشکلی نیست وگرنه بقول خودت چند تربیتی میشن

چکار به تربیت داری ک چند تربیتی بشن بنظرم بهشون بگو نه دوست ندارم شوهرم خیالش راحت بشه دوست دارم مستقل زندگی کنیم ک پیشرفت کنه مردا معلومه از خداشونه برن خونه پدر زن راحت 

شده بری هروز بهشون سر بزنی ولی پیش پدر مادر هیچ وقت زندگی نکن مشکلات فقط چند تربیتی بودن نیست اینجوری خیلی خیال شوهرت راحت میشه تازه کلی زحمت برای خودت و پدر مادرت هم پیدا میشه کیه ک از خداش نباشه 

خوبه که پسرمنم عاشق مادرمه الان که بچه دومم توراهه خیالم راحته که مامانم‌مواظب این فسقلی هست از خدامم بود شرایطی مثل شما داشتم‌با کله میرفتم،البته مامان من خیلی به توصیه های من عمل میکنه واسه هرچیزی زنگ میزنه میپرسه خودمم اگه موردی باشه بهش میگم که باید بابچه اینطوری رفتار کنی واسه همین نگران دوتربیتی شدنش نیستم

خدایا مسافر 
چکار به تربیت داری ک چند تربیتی بشن بنظرم بهشون بگو نه دوست ندارم شوهرم خیالش راحت بشه دوست دارم مست ...

خیلی تاثیر داره تو تربیت بچه ها یه مثال ساده فکرشو‌ کن مثلا مادر پدر به هر دلیلی نمیخوان به بچه اشون بستنی بدن ولی مادربزرگ پدربزرگ دلسوز میرن یه بستنی برای بچه میخرن و میگن اشکالی نداره یا پدر مادر سر موضوعی بخوان بچشونو تنبیه کنن اگه پدر بزرگ مادربزرگ دخالت کنن و جلو تنبیه رو بگیرن این چیزا خیلی تاثیر منفی رو تربیت بچه ها داره دقیقا خواهرشوهر من با خانواده همسرش زندگی میکرد این مشکلو داشت هرکس یه چیز متفاوت به بچه میگفت جدا از اینکه خیلی بی تربیت و پرخاشگر شد اصلا از مادرش حساب نمیبرد خواهر شوهرم هرچقد دخترشو تنبیه میکرد دخترش پناه میبرد به مادربزرگ و عمش و به خواستش میرسید

چکار به تربیت داری ک چند تربیتی بشن بنظرم بهشون بگو نه دوست ندارم شوهرم خیالش راحت بشه دوست دارم مست ...

خودمون خونه داریم و باید طبقه بالا رو هم خودمون بسازیم ی جورایی... شوهرم برای پدر مادرم میگه

خدایاشکر🌹