2821
2789
عنوان

کرم ضد جوش

130 بازدید | 8 پست

سلام ببخشید اگه درمورد چرک و اینا حرف میزنم اگه حالتون بد میشه نخونین. چندسال پیش داداشم یه کرم خوب از دوبی برام آورد برای جوش متاسفانه اسمش یادم نیس ولی رنگ خودش و جلدش زرد فقط همین یادمه 😅 بعد این پماده یه خاصیتی که داشت این بود باعث چرک کردن جوش میشد . دیدید یه جوشی هست زیرپوسته میمونه اونجا بعضی وقتام خشک میشه تبدیل به لکه یا یه برامدگی رو پوست میشه این کرم باعث میشد چرک اون جوشا اون زیر نمونه موقعی میزدی بعد چند ساعت اون جوشا روی پوست نمایان میشدن میشد با نوک سوزن به آرومی تخلیه شون کرد و حتی جاشونم نمونه منظورم از چرک کردن یه چرک کوچیکه نه مث اونا که جوشای چرکی بزرگ رو صورتشون دارن اون بحثش جداست... حالا کسی همچین کرمی یا پمادی سراغ داره بهم معرفی کنه خیلی نیاز دارم برای جوشای ریز صورتم و مخصوصا ک بعضی وقتا رو رونمم جوش دردناک میزنم ولی هرچی منتظر میمونم چرک نمیکنه بشه تخلیه کرد

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
پاکسازی پوست بری اوکی میشه🙄

کلا من نیاز دارم به همچین پمادی برای دو سه مورد..‌. خیلی دنبال همچین چیزیم

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا من نیاز دارم به همچین پمادی برای دو سه مورد..‌. خیلی دنبال همچین چیزیم

ژل ضد جوش سینره خوبه ولی سبزشو نگیر 

سفیدش خوبه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ژل ضد جوش سینره خوبه ولی سبزشو نگیر  سفیدش خوبه

مرسی عزیزم این خاصیت رو داره؟