2777
2789
همین لباس جنوبیا برای بارداری کدوم مدلاس؟ غیر از لباس بارداری های معمولی که همه جا پیدا میشه 

اونا اسمشون کندوره جلابی قیمتشون ارزون گشاد و راحتن ما کلا تو خونه میپوشم بخاطر گرما گشاد و راحتن

قیمتا نخی از ۱۰۰تومن تا ۲۰۰تومنه سادش

دیگه کار کرده هم حریر اینا ۵۰۰ولی ساتن ی تومن گلم

گر نگهدار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌙🌸اصالت بلوچ😌❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینا که بلنده و عکسش بود  برا بارداری هم هست؟یا همینا رم میشه پوشید  چیزی میخام که گشاد ...

اینا گشادن کلا تنگ نیستن گلم ما از اون نخیا زیرش گاهی میپوشم و روش از این جلابیا

هردوتا مخصوص بارداری گلم☺

دوستایی شوهرم که لاری و لامردی هستن از اینا میپوشن  جلو بسته شو زیرش بلوز شلوار میپوشن یا تونیک با جلوراب شلواری  و اگر جلو باز باشه از این ماکسی های خوشکل جنس خوب خنک میپوشن مثل ساحلی یه جورایی 

ولی دوستایی عربمون که از دبی میان من عاشقشون هستم همش لباس های بلند مثل ماکسی اینا میپوشن رنگ روشن منم دوتاشو دارم عاشقشونم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
سرچ کنم کندوره جلابی؟

عزیزم اگ میخوای نمونه ها ببینی ما دقیقا تو شهرمون ی فروشگاه بزرگ از جلابی و کندوره راحتی با هر قیمتی داریم ک فروش انلاینم داره ب سرتا سر ایران پست میکنه

میخوای پیجش بزارم گلم؟؟

دوستایی شوهرم که لاری و لامردی هستن از اینا میپوشن  جلو بسته شو زیرش بلوز شلوار میپوشن یا تونیک ...

ارره قشنگه ماکسی ولی یکم سخته با گرما الان گلم ساحلی راحت تره

اخه ماکسی سرچ کردم دور شکم کش داشت  همین معمولی بود  اونا رو میکی تنگه؟

ن اتفاقا پارچه کار شدش هست اماده فقط میبری میدوزی

میشه عکس بفرستی بدونم منظورت با کدوماست گلم؟