2777
2789
عنوان

سلامتی و قشنگی

84 بازدید | 8 پست

واسه سلامتی و تندرستی و در کنارش کار کردن رو هیکل خوب و اینا

کانال خاصی میشناسین؟ یا سایت؟

یا برنامه از بازار؟

من دوس دارم هرروز ورزش کنم ولی میترسم بعضی ورزش اینترنتی ب بدن بدتر آسیب بزنه

تجربه دارین؟

واقعا دوس دارم وقتی میرم جلو اینه از خودم لذت ببرم😁😁😁😁

اگ ماسک پوست هم میشناسید جایی معتبر آموزش بده بگین

من خودم برنامه عضلات شکم در 30 روز رو نصب کردم.. تمریناتش رو انجام میدم و نتیجه گرفتم😊

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیج بادیگرام رو تو اینستا سرچ کن، البته ماهی یکبار عضو جدید میگیره و اتفاقن یک ساعت پیش زمان عضوگیری‌ش بود و تا یک ماه دیگه نمیتونی عضو بشی اما پیج خوبیه و مربی‌ش با معلومات و پیگیره

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
من لاغرم فقط واسه سلامتی و خوش هیکل شدن میخام ورزش کنم

منم لاغرم.. میخام سیک س پک در بیارم😃

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
اهااا نه من سیک س پک دوس ندارم😅😅 ب این برنامه های بازار اعتباری هس؟

خوبه بد نیس

ولی مث باشگاه نمیشه

البته من از فروشگاه پلی دان کردم

سلام.بچه ها منم همه جام لاغره شکم دارم یکم فقط چند وقته دارم چای سبز میخورم. میشه راهنمایی کنید چکار کنم لاغر شم مجردم.نمیدونم چرا اراده ندارم هی میخورم. قبلا لاغر بودم‌‌‌.از ۱ سال پیشم خیلی لاغر شدم و هیشکی بهم چیزی نمیگه ترو خدا راهنمایی کنید😰😥