2777
2789
عنوان

سوال آشپزی

183 بازدید | 25 پست

خانم های واود به فسنجون, شما به ازای چهارتا تکه مرغ چقدر رب انار میریزید؟ توی دستورها رب های خونگی هستن که نوشته سه قاشق غذاخوری پُر رب غلیظ و سفت.رب های کارخونه ای رقیق هم نوشته بود یک لیوان پر. من یه لیوان سرخالی ریختم ولی خیلی ترش شد. خودم ضعف رفتم و نتونستم بخورم.

خیلی هم سیاااااه و روغن دار شد با اینکه گردوم کمتر از دستور بود ولی انگار اون روشی که کمی رب گوجه میزنن تا رنگ فسنجون به قهوه ای بزنه قشنگتره. شما کدومو ترجیح میدید؟

من باید فسنجونمو حرفه ای کنم حتما😁

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه ليوان خيليه

يك چهارم ليوان به نظرم كافيه من شكر هم ميريزم چون ترش دوست ندارم

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
عزیزم قاشق قاشق اضافه کن یکم صبر کن اگه کم بود باز اضافه کن

ممنون گلم

میگن اولش طعم رب انار معلوم نیست و بعد از یکساعت میزان رنگ و طعمش معلوم میشه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

من یکم رب گوجه هم میریزم رنگش خیلی خوشگل تر میشه، رب انار هم قاشق قاشق اضافه میکنم، آخر سر هم ی قاشق شکر میزنم واسه خورش اندازه دو نفر ملس میشه و خوشمزه، فسنجون شیرین دوس ندارم

یکم شیره انگور بزن، ملس میشه نداشتی یکم شکر بزن ما بدون رب گوجه درست میکنیم فسنجون قشنگیش به تیره ...

ممنون از کمکت

پس خوبیش اینه که سیاه بشه👌 نمیدونم چرا هرچی عکس توی نت میبینم قهوه ای هستن

يه ليوان خيليه يك چهارم ليوان به نظرم كافيه من شكر هم ميريزم چون ترش دوست ندارم

ما شیرین با ذایقه مون جور نیست. ملس مسپسندیم

اره رب انار زیااد ریختم. با این دستوراشون..!

من یکم رب گوجه هم میریزم رنگش خیلی خوشگل تر میشه، رب انار هم قاشق قاشق اضافه میکنم، آخر سر هم ی قاشق ...

منم شیرین دوست ندارم

عزیزم معمولا چقدر رب انار میریزی در نهایت؟ رب کارخونه ای استفاده میکنی؟

منم اوایل ازدواجمون فسنجون بلد نبودم، ی بار یکی گفت ترش ترشش کن بعد شکر بزن شیرین بشه منم این کارو کردم نمیشد خوردش، آخرسر از جاریم یاد گرفتم فسنجون خوب درست کردن رو