لی_لی286 مدیر عضویت: 1390/12/18 تعداد پست: 165 عنوان بی بی چک کمرنگ | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 19 پست سلام دوستان،به نظرتون این بی بی چک مثبته؟۴ روز مونده به موعد پریودم. تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/ شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-) 1400/03/23 | 16:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانمیشم عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 383 هاله اش واضحه منم سه روز قبل از موعدم هاله انداخت. روز موعدم کامل پررنگ شد. الانم 27 هفتمه. مبارکت باشه عزیزم دخترک و پسرکم تمام دارایی من
لی_لی286 مدیر استارتر عضویت: 1390/12/18 تعداد پست: 165 هاله اش واضحه منم سه روز قبل از موعدم هاله انداخت. روز موعدم کامل پررنگ شد. الانم 27 هفتمه. مبارکت ب ... ممنونم عزیزم،ان شاءالله که همینطوره که می گیبه به ،حسابی لذت این روزهارو ببر،با این که خیلی سخته ولی واقعا شیرینه ،ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی،مرسی که جواب دادی🌷🌷🌷 تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/ شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3766 سه چهار دقیقه اول عزیزم اره احتمال زیاد بارداری بذار بعداز موعدت دوباره تست کن عزیزم الانم تو غذا و اینا خیلی رعایت کن که چه چیزایی برا بارداری خطرناکه نخوری🌹 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لی_لی286 مدیر استارتر عضویت: 1390/12/18 تعداد پست: 165 اره احتمال زیاد بارداری بذار بعداز موعدت دوباره تست کن عزیزم الانم تو غذا و اینا خیلی رعایت کن که چه ... ممنونم عزیزم،ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و نی نی تو خوشگلتو بقل کنی🌺🌺🌺 تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/ شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3766 ممنونم عزیزم،ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و نی نی تو خوشگلتو بقل کنی🌺🌺🌺 خواهش میکنم ممنونم از دعات عزیزم ان شاالله خدا برات خوش بخواد🙏🏻 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻