2821
2789
عنوان

شوهرداری/:

184 بازدید | 6 پست

خانوما من شوهرم خیلی خیلی تنبلهههه چیکارش کنم خیلی بفکر و مسولیت پذیره بخوام حساب کنم فوق العادس و تو رده مردا از همه سر تره اما مشکلی ک وجود داره اینه وقتی میخوابه دیگه تا بیدار بشه من باید جیگرم خون شه مثلا من شیفت شب سرکارم بیمارستان عصرا ک میخواد منو برسونه میدونه دیرمم شده ها خودمو باید جر بدم تا دل بکنه از پتو صبحا هم ک خودش میره سرکار تو یه بیمارستان سرکاریم.. هم باز بزور پا میشه نمیدونم چیکارکنم چی بگم بهش با چ روشی  هنگ کردم کلا خودشم خ وقتی خیلی عصبیم میگه با لگد بیدارم کن دس خودم نی 😒🙁

ادیوس ..☆

منم شوهرم اینجوریه خوابم نباشه خیلی کند کاریو انجام میده

درصورتی که ما کلا جوری بزرگ شدیم که هرکاری باشه سروقت انجام بشه نشه انگار برام عذابه خیلی مشکل دارم شوهرم میگه توخیلی گیر ساعتی من میگم مشکل توهه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بی مسئولیته.

بسپر ب خودش  کارای خرید قبض . کرایه خونه یا هر چیزی

بیدارش نکن

دیرش بشه خودش مسئوله

اصلا اخراج بشه

تا ب خودش بیاد

حالا شما نری خرج خونه رو در بیاری😑

خدایا شکرت
بی مسئولیته. بسپر ب خودش  کارای خرید قبض . کرایه خونه یا هر چیزی بیدارش نکن دیرش بشه خودش مس ...

کرایه خونه نداریم 

خونه خودمونه 

تمام قبضا هم با گوشی 

خریدا هم ب وقته همچی سر ساعته 

فقط تایمای حساس دیگه کند میشه دیگه روانیم میکنه بیدار میشه ها اما باز یا سرشو میکنه زیر پتو یا منو میگیره تو بغل 😕😕

ادیوس ..☆