2777
2789
عنوان

مشهدیا کسی هست

159 بازدید | 20 پست

که تجربه عمل زیبایی با دکتر نادر میثاق رو داشته باشه؟

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩

میخوام برای ابدو و ترنسفر برم پیشش

میخواستم ببینم کسی هست اینجا که بشناسش

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم الان کانادایی😂

نرفتیم باباااا شوهرم خیلی دلش میخواد من راضی نیستم نمیتونم از خانوادم دل بکنم 

برو اونجا شرایط اومدن اونا هم درست کن خونوادت هم بیان همه دارن از ایران فرار میکنن!!

میترسم 

اینجا زندگیمون اوکیه 

شوهرم شغل خوبی داره درآمدش خوبه 

خونه باغ ماشین وسایل لوکس و خوب 

اصلا دلم نمیخواد همه اینایی که بعد چند سال با زحمت و صبوری بدست آوردیم  همه رو بفروشیم بریم تو کشور غریب باز از صفر شروع کنیم.... 

بعدم معلوم نیست اصلا اونجا بتونیم اینایی که اینجا داریم رو بدست بیاریم ....

درسته اونجا  آزادی بیشتر پیشرفته تره ولی هیچ تضمینی نیست....

میترسم  اینجا زندگیمون اوکیه  شوهرم شغل خوبی داره درآمدش خوبه  خونه باغ ماشین وسای ...

هرجور راحتی گلم برا آینده بچه هاتونم اونجا خیلی خوبه

ولی بازم زندگی خودته ب من ربطی نداره 

هرجور راحتی گلم برا آینده بچه هاتونم اونجا خیلی خوبه ولی بازم زندگی خودته ب من ربطی نداره 

ممنونم حرفامو گوش دادی 

خیلی در این مورد زیر فشارم شوهرم حرف هر روزشه میگه تو اوکی بده تا جمع کنیم بریم 

سلام عزیزم

زیر یکی از تاپیک ها کامنت شما رو دیدم خیلی وقت پیش گفته بودید دارید قرص گلوریا مصرف میکنید و تاثیرش خوب بوده

واقعا جواب گرفتید؟ چقدر لاغر شدید؟ عوارض نداشت؟ از کجا خریدید؟

من خیلی شکم و پهلو دارم. جمع میکنه؟

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
سلام عزیزم زیر یکی از تاپیک ها کامنت شما رو دیدم خیلی وقت پیش گفته بودید دارید قرص گلوریا مصرف میکن ...

سلام من با کمک قرص گلوریا ۱۶  کیلو کم کردم بعدشم رفتم برا عمل ابدو مینو پلاستی 

الانم خیلی از هیکلم راضی ام😍

واسه منکه خیلی قرص خوبی بود کاش زودتر باهاش آشنا میشدم من حدود ۶ دوره خوردم قرصشو البته بین هر دوره مصرف حداقل دو هفته فاصله مینداختم....

خیلی هارو هم شنیدم که اصلا قرصه براشون خوب نبوده یا با بدنشون نمیساخته

سلام من با کمک قرص گلوریا ۱۶  کیلو کم کردم بعدشم رفتم برا عمل ابدو مینو پلاستی  الانم خیل ...

ممنون عزیزم از جوابتون

من مشکلم بیشتر شکم و پهلومه

بعداز زایمان شکمم خیلی شل موند و جمع نشد

یعنی شکم و پهلوهامو کوچیک میکنه؟ نشه خودم لاغر بشم و اونجاها لاغر نشه بیشتر تو چشم باشه

یکی از آشناها به شوهرم گفته بود قرص لاغری گرفتم طی ۱۰ روز دور شکمم ۱۵ سانت کم شده. چون آقا بود روم نشد بپرسم چه قرصی گرفته. اگه گلوریا اینجوری تاثیر داشته باشه خیلی خوبه

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
ممنون عزیزم از جوابتون من مشکلم بیشتر شکم و پهلومه بعداز زایمان شکمم خیلی شل موند و جمع نشد یعنی ...

واسه منکه عالی بود 

البته خیلی هام بودن که گفته بودن بهشون نساخته یا عصبی شدن یا شدیدا بی خواب یا کلا اشتهاشون رو کم نمیکرده‌‌...

واسه منکه خیلی خوب بود

۹۶ کیلو بودم خوردم شدم ۸۰ ...

سلام عزیزم 

تو تاپیک ابدو پست شما رو دیدم.

من هم ۲۰ روزی میشه ابدو کردم،الان دقت کردم پهلوهام در امتداد خط بخیه متورم و سفت شدن خواست ببینم شما تجربه‌ای ندارید تو این زمینه؟ 

یعنی اونجایی که خط بخیه تموم میشه،بعدش. به سمت کمرم