2777
2789
عنوان

دعانویس

181 بازدید | 17 پست

کسی دعانویس که نتیجه داده میشناسه؟ 

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن دختر ، دعا نویس با جن و شیطان در ارتباطه زندگیت نابود میشه نکن خواهر من 

ولی خیلیا نتیجه گرفتن واقعا

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
خدا کافیه باورش کنی

بعضی اوقات آنقدر تحت فشاری دنبال یه واسط میگردی

بعضی اوقات آنقدر تحت فشاری دنبال یه واسط میگردی

دنباله واسطه نباش،تا خودت هستی

چرا فک میکنی برای خدا کسی هست که از تو عزیزتر باشه

هرگز کسی و واسطه نکن همه بنده خداییم،همه مونم نزد خدا یه جایگاه و داریم،بخوا از ته دلت بخواه و بعد بسپار به خودش,جوری برات میچینه و معجزه میکنه که نگو

باورش کن بهش نزدیک شو نه با عقلت فقط با قلبت

باور نکن ، جدی میگم از خدا بخواه فقد 

خیلی از خدا خواستم، خسته شدم😔

دنباله واسطه نباش،تا خودت هستی چرا فک میکنی برای خدا کسی هست که از تو عزیزتر باشه هرگز کسی و واسطه ...

خیلی از خدا خواستم از ته قلبم صبرم کردم اما واقعا نمیدونم شاید من نمیبینم 

نکن دختر ، دعا نویس با جن و شیطان در ارتباطه زندگیت نابود میشه نکن خواهر من 

من خیلی تحقیق کردم در این باره بی گدار سعی کردم به آب نزنم، خیلی از علما و مراجع گفتن اگر در جهت خیر و قرآنی باشه حرام نیست و مشکلی نداره

خیلی از خدا خواستم از ته قلبم صبرم کردم اما واقعا نمیدونم شاید من نمیبینم 

خب لابد دلیلی داره که نشده یا نمیشه،چون اون به همه چی اگاهه،تو میخوای با زور بشه

میگم باور کن و ایمان داشته باش بخاطر همینه،تو میخوای ازش و بعدشم رهاش میکنی میسپاری به خودش،دیگه شد و نشدش با اونه،باید به اون مرحله برسی که از نشدنش ناراحت نشی،هرگز اصرار نکن 

خب لابد دلیلی داره که نشده یا نمیشه،چون اون به همه چی اگاهه،تو میخوای با زور بشه میگم باور کن و ایم ...

حرفتو قبول دارم اما یه قسمتشو، قسمت دیگه اینه که همیشه خدا برامون کاری رو انجام نمیده خودمون هم باید کاری کنیم

حرفتو قبول دارم اما یه قسمتشو، قسمت دیگه اینه که همیشه خدا برامون کاری رو انجام نمیده خودمون هم باید ...

بله دقیقا همینطوره،تلاشتو اول میکنی بقیه شو میسپاری بخدا،قرار نیست که هر چی و بخوایم بشه

من خیلی تحقیق کردم در این باره بی گدار سعی کردم به آب نزنم، خیلی از علما و مراجع گفتن اگر در جهت خیر ...

خودت میدونی گلم ولی من باشم سمت این چیزا نمیرم چون چیزای خوبی ازش نشنیدم

برگرد 😪💔