2777
2789
عنوان

تا حالا شده ؟؟؟؟؟

69 بازدید | 10 پست

از تل گرام لباس سفارش داده باشین و کلاهبرداری از آب در اومده باشه؟

میخوام از یه کانالی لباس عمده سفارش بدم و چون لباساش نسبت به بقیه یکم ارزونتره میترسم کانال فیک باشه.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا سایت هست نماد الکرونیکی و پلیس فتا سایتای معتبر وقتی ادرسشونو توی این دوتا سایت میزنی میگه معتب ...

نمیدونم من زیاد وارد نیستم به تل

ولی از دوتا کانال خرید کردم سفارش بدستم رسید ولی اینو میترسم بخاطر قیمتای پایینش

نمیدونم من زیاد وارد نیستم به تل ولی از دوتا کانال خرید کردم سفارش بدستم رسید ولی اینو میترسم بخاطر ...

خب از همون کانال قبلیا سفارش بده درسته یکم قیمتشون بالاتره ولی خب خیالت راحته یا اگه شهرتون عمده فروشی یا تولیدی داره از اونا بگیر

💣Fragile like a bomb💣
خب از همون کانال قبلیا سفارش بده درسته یکم قیمتشون بالاتره ولی خب خیالت راحته یا اگه شهرتون عمده فرو ...

یکم دورن و بخاطر گرما و  بچه نمیتونم برم 

خوزستانیم

اها  خب کانالی پیجی چیزی ندارن سفارش بدی؟

اینستا ندارم فقط تل ولی یه راهی بنظرم اومدم یهچیز جزئی سفارش میدم ازش اگه رسید دوباره سفارش میدم بنظرت همین کارو بکنم؟