2777
2789

مهم نیست اشنایی کجا باشه فضای محازی کوچه خیابون دوست اشنا مهم اینه همو بشناسید دوست داشنه باشید منو‌ همسرمم تو اینستا اشنا شدیم بغد همدیگرو دیدیم ی مدت دوست بودیم خداروشکر راضیم ازش ، دوست دارم عشقم🤣🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم توب نیست ادم تو چت کردن با واقعیش ممکنه فرق داشته باشه تو چت نمیشه شناخت میگن تا زیر یک سقف نرفتی نمیتونی طرفو بشناسی دیگ چ برسه مجازی حالا بتونن چند بار همو ببینن خوبه ن ک کلا همو ندیده باشن

منم مجازی بود ازدواجم😍

پایدار💞

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

عزیزم بستگی داره...آدمای فضای مجازی همین آدمای فضای حقیقی هستن.... همونقد که تو دنیای حقیقی میتونی خودتو یه آدم دیگه جا بزنی و بخوای یکی دیگه رو فریب بدی همونقدم توی فضای مجازی میتونی اینکارو کنی.‌‌.. و خب طبیعتا توی فضای مجازی شناخت یکم سخت تر میشه ولی خب ارتباط به بیرون از فضای مجازی بکشه شناخت رو میتونه بیشتر کنه.... من خودم با عشقم ۴ سال پیش تو فضای مجازی آشنا شدم فکر نمیکنم اگه کل این دنیا رو بیرون از فضای مجازی میگشتم کسی رو بهتر از اون پیدا میکردم....ان شالله اگه خدا بخواد هم قراره رابطه امونو جدی تر کنیم....لینک داستان آشناییمون تو امضام هست دوست داشتی بخون

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

کاملا بستگی داره عزیزم

منم یه زمانی فکر میکردم عشقهای مجازی همه کشکن و طی یه مدت کوتاه نابود میشه

تا اینکه تو این هفته دوستم عکس خودشو اون پسری که دوسال پیش از تو اینستا پیداش کرده بود رو پروفش گذاشته و فهمیدم که عقد کردن و الان ماه عسلن😁❤