2777
2789
میشه واسه منم دعا کنی زودتر نینی دار بشم برام یه صلوات میفرستی تو الان پاک پاکی 😥

چشم عزیزم حتماااااا دعا میکنم براتون عزیزم صلوات فرستادم برات ان شاءالله خدا دل وزندگی ات گرم کنه دامنتو سبز الهی امین

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 
عزیزم با یه بی بس چک دیگه چک کردم یه خط افتاد

عزیزم نگاه هیچ وقت خودت ناامید نکنی فداتشم ان شاءالله ک نی نی تو دلت باشه 

عزیزم من بعداز 9سال باردار شدم دختر اولم 2سالشه الانم 38هفته باردارم نگاه میوه صبر شیرینه اون 9سال کجا و این دومی ک بزودی باردار شدم پس صبر کن ان شاءالله ک باردار میشی براتون دعا میکنم 

من سر هردو بچه هنوز چهار روز ب پری مونده بود ک بشم بی بی میزدم مثبت میشد اونم بعدازطهر میزدم مال من هورمونام بالاست هنوز وقت پری نرسه مثبت نشون میده بعضیا هورموناشون پایینه اگه پری نشدی بازم دوسه روز دیگه بی بی بزن ان شاءالله ک خدا دلخوشی نصیبت کنه عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ازین میترسم اگه مثبت شه کلی مسکن دارو ضد التهاب واسه کمردردم و قرص واسه ریزش مو استفاده کردم

نترس عزیزم من قبل اینکه بدونم باردارم کلی مسکن اینا خوردم هیچی نشده سالم سالمه ولی وقتی مثبت ک شد دیگه باید مراقب باشی مسکن یاهرچی دیگه زیرنظر بزشکت استفاده کنی جونم

همون بی بی چک دومی درست بود پریود شدم

اخی الهی عزیزم اصن فکرش نکن هرچی خدا صلاح بدونه میشه ان شاءالله سه چهار روز دیگه وقت زایمانمه برات کلی دعا میکنم فداتشم

اره اونا دقیقا ولی خوب بود حامله نبودم با یه بچه کوچیک خیلی سخته واقعا

عزیزم چرااینجوری میگی چرا سخت باشه اگه شرایط من داشته باشی چی من الان دخترم دوسالشه خودمم دوسه روز دیگه زایمان میکنم خانواده شوهرم شمالن خودم شیراز اینجا کسی رو هم نداریم زایمان کنم فکرش کن ب دوتا بچه تنها باید برسم هیچکی ندارم پیشم باشه شوهرمم باید سرکارش بره ولی بازم خوشحالم باردار شدم دخترم دیگه تنها نمیشه باابجی کوچیکش خوش میشن و عزیزم باور کن زندگی بابچه خیلی شیرینه الان فکرش میکنم قبلا من شوهرم دوتا سکوت بودیم ولی الان کلی خنده سرصدا بخاطر دخترم تو خونه میپیچه الان بنظرم زندگی خیلی شیرینه پس نگو سخته جونم لحظه ای ک بچه بهت میگه مامانی دلت میخواد پرواز کنی باور کن

عزیزم چرااینجوری میگی چرا سخت باشه اگه شرایط من داشته باشی چی من الان دخترم دوسالشه خودمم دوسه روز د ...

خداروشکر ایشااله همیشه خوب و خوش و سلامت باشین در کنار هم