2777
2789
اره ممکنه

عزیزم بی بی معلومه صددرصد مثبته فکر لکه بینی اینا نباش ابجی من تااخر بارداری ماهی چن دفع لکه بینی میشد ن فکرش کن خوریزی شدید میشد همراه درد دکترم نمیرفت اخرش دخترش بسلامتی دنیا اومد وزن همه چیشم عالی بود الانم ی سالشه فقط این دوره نه ماه رو ب خوبی خوشی بگذرون بدون فکر استرس فداتشم 

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 
عزیزم من 38هفته پنج روزمه ان شاءالله روز زایمانم برای مادرشدنت کلی دعا میکنم ان شاءالله خدا دلت گرم ...

انشالله زایمان راحتی داشته باشی وبچت سالم وسلامت بیادبغلت توروخدامنم دعاکن۶ساله منتظرم یه سقطم داشتم😞

خدا❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله زایمان راحتی داشته باشی وبچت سالم وسلامت بیادبغلت توروخدامنم دعاکن۶ساله منتظرم یه سقطم داشتم ...

چشم عزیزم ی لیست دارم اسم خیلیارو نوشتم تو کیف زایمان ک ببرم حتما برای همتون دعا میکنم ان شاءالله خدا دل وزندگی همه شمارو گرم ودامنتون سبز کنه ان شاءالله حتما یادم نمیره عزیزام

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 
چشم عزیزم حتما دعا میکنم برات ولی من به بی بی چک اطمینان ندارم حالا ازمایش بدم ببینم چی میشه چون شرا ...

عین منی پسر منم 17 ماهشه دیروز بی بی زدم مثبت شد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
مبارکت باشه عزیزم

مرسی عزیزم من از دیروزاسترس دارم چون منم میگفتم زوده حالا سه چهارسال بعد شوکه شدم پسرت چند وقتشه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏