2777
2789
عنوان

سوال‌مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 127 پست

عزیزم مهم اینه پشیمونی

واینکه خداوند ستارالعیوب آبروتو حفظ کرده

همین ک پشیمونی خودش توبست.خدا بخشیددت.

ازین به بعد جبران کن

و رازتو به کسی نگو.

همین ک خدا ببخشدت مهمه🤗🥰

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما با خیانتکارا درد و دل نمی کنیم😐

اینجوری نگو

دل نشکن

هیچ موقع کسی رو سرزنش نکن 

اونیکه ک باید ببخشه خداس

همین ک پشیمون شده یعنی خدا دوسش داره 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
چی سده؟

خیلی حالم‌بده 

۱۲‌سال باهاش‌زندگی میکردم بهش خیانت میکردم از اخر با دوتا بچه‌ولم‌کرد رفت نتونست‌تحمل‌کنه خیلی اذیتش کردم از خونه بیرونش میکردم‌ فحشش میدادم‌تخریبش میکردم هیچی نمیگفت الان ۲ ساله ولم کرده منم با همون که چندساله باهاش بودم وارد رابطه شدم‌عقد کردیم ولی خیلی پشیمونم اون الان نامزد ورده خوشبخته ولی من نمیتونم خوشیشو ببینم هی اذیتش میکنم‌براش دعا میگیرم زندگیش بهم‌بخوره با مهریه عذابش‌میدم

بنظرم اگر عکس خودته بردار از روی پروفایلت

موافقم

استارتر خدا ستارالعیوبه

خودتم آبروی خودتو حفظ کن