2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید 😭

95 بازدید | 19 پست

پچم دو سالشه یه هفته هست یبوست گرفته دکترم بردیم بهش شربت انجیر داده شیاف گلیسیرین داده 

روغن زیتون تو غذاش دادم وازلین به مقعدش زدم اما نمی تونه مدفوع رو دفن کنه گریه می کنه فقط هم میگه می‌سوزم موندم چی کنم 

اگر چیزی بلدید کمکم کنید 😭

روغن زیتون بده بخوره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم 12 روز یبوست گرفت شدید   همه چی تجربه کردم. خواستن عملش کنن بعد یه دکتر دوتا کپسول داد گفت برو با ماست قاطی کن بش بده منم دادم تا دوساعت.  مدفوع کرد

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
دادم خورده نمی‌دونم چی کنم الان مشکلش اینه که نمی تونه از پایین مدفوع رو دفن کنه 

خوب میشه نگران نباش مایعا زیاد بده بخوره موز هم نخوره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منم دخترم 12 روز یبوست گرفت شدید   همه چی تجربه کردم. خواستن عملش کنن بعد یه دکتر دوتا کپس ...

دو تا کپسول اسمشون چی بود بهش داد؟

دکتر به منم گفت اگر نتونه باید عمل بشه 

[QUOTE=194765810]شکمشو تا میتونی بخصوص دور نافش رو با روغن زیتون چرب کن تا ده دقیق ماساژ بده خسته نش ...

یه طوری متقاعدش کن بگو مثلا اینو برات میخرم یا براش فیلم بزار حواسش پرت بشه.خیلی تاثیر داره من امتحان کردم

دختر منم ۱۷ ماهشه یبوست داره. دکتر شربت لاکساپلاس باریج رو داد که برگ‌سنا نداره و بر پایه گل محمدیه. میتونی طولانی بهش بدیو حرکات دودی شکل روده اش رو کم نمیکنه . در کنارش حتما قطره پروبیوتیک هم بده. مثل بی بی کر . ۵قطره صب ۵قطره عصر