عزیزم قطعاااا بفرستش ژیمناستیک، بهترین سن هم 7،8 سالگی هست،بعضیا میگن سن کم قد رو کوتاه میکنه ولی کاملا اشتباهه، ولی این هم برای قبل از سن 8 سالگیه، اونم اگر قبل از 8 سالگی خیلی حرفه ای کار بشع، ینی انقدرررر ژیمناستیک توی آینده ی بدن و قدرت تاثیر میزاره که نگو😍 عااالیه مادر همه ورزشاس، کسایی مثلا جنیفر لوپز هم از بچگی ژیمناست کار بودن و تنها ورزشی هست که توی بچگی خوبه و ب شدت توصیه میشه، اگر بین 4،5 تا 7 سالشه فلا فقط برای سرگرمی و تفریحی بفرستش و خیلی حرفه ای کار نکنه و از 7،8 سالگی به بعد بفرست که جدی کار کنه و منعطف شه😍من خودم از 8 سالگی ژیمناست کار بودم و باورت نمیشه عزیزم که چقدررر هنوزم با اینکه 5 ساله باشگاه ژیمناستیک نمیزم قدرت دارم و بدنم نرمه و چقدر فرم داره بدنم، و هز ورزشی که میرم واسم راحته و کمکم میکنه و باعث شده از بقیه متفاوت باشم از نظر ورزش و انعطاااف و قدرت، شک نکن و قطعا بفرستش که خیلی لطف بزرگی بهش میکنی بعدا متوجه میشه، منم الان مدیون مادرم هستم، الان 19 سالمه و باشگاه ژیمناستیک نمیرم 5 ساله اما همچنان حرکات ژیمناستیکی میزنم ، بدن سازی میرم و در کنارش همونجا حرکات ژیمناستیکی میزنم و انعطافم رو نگه داشتم 200 درجه باز میکنم و حتی حرکات بدن سازی هم برام راحتن و توی فرم دادن ب بدن هم عالیه الان فرم ساعت شنی دارم
و ژیمناستیک تنها ورزشیه که اولا توصیه میشه توی سن پایین و بچگی بری و هیچ ورزش دیگه ای قبل 12 سالگی خوب نیست و اینکه تنها ورزشیه ک حتی اگه ولش کنی تا آخر عمرت اثرش میمونه
این از تجربه ی من بود که 6 سال ژیمناستیک حرفه ای کار کردم و همچنان حرکاتشو خودم میزنم و تاثیرشو دیدم و امیدوارم براتون مفید بوده باشه ❤️🌹