2777
2789
عنوان

تجربتون از ژیمناستیک فرزندتون

11857 بازدید | 17 پست

لطفا اگر فرزندتون کلاس ژیمناستیک میره یا قبلا رفته 

بگید که تاثیرش خوب بوده یا نه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم چون بدنش خیلی انعطاف پذیر بود خیلی پیشرفت کرد ولی کرونا شد دیگه نفرستادم

اینجا کلاس برگزار میشه تو هوای آزاد من گفتم اول تحقیق کنم ببینم چطوره بعد 

عزیزم دخترتونو چند سالگی گذاشتید کلاس؟

پسرمن خیلی اذیت شد پاهاش روبزور باز میکردن دردمیکشید اینم بگم قدروکوتاه میکنه مربیا میگن نمیکنه ولی ...

بله درسته قبل از ۹سالگی نباید تمرین سخت انجام بشه 

فقط در حد بازی باید باشه 

اینجا کلاس برگزار میشه تو هوای آزاد من گفتم اول تحقیق کنم ببینم چطوره بعد  عزیزم دخترتونو چند ...

چهارسالگی گذاشتم

اگر شرایط باشگاه خوبه حتما بزار 

بچه ها دوست دارن

دخترم چند تا مقام باشگاهی هم آورد

اصلاااا بدرد نمیخوره قد بچه کوتاه میشه توی ایران هم اینده نداره

بخاطر آینده نمیخوام عزیزم این ورزش پایه هستش 

دوست دارم بدن دخترم منعطف باشه

عزیزم قطعاااا بفرستش ژیمناستیک، بهترین سن هم 7،8 سالگی هست،بعضیا میگن سن کم قد رو کوتاه میکنه ولی کاملا اشتباهه، ولی این هم برای قبل از سن 8 سالگیه، اونم اگر قبل از 8 سالگی خیلی حرفه ای کار بشع، ینی انقدرررر ژیمناستیک توی آینده ی بدن و قدرت تاثیر میزاره که نگو😍 عااالیه مادر همه ورزشاس، کسایی مثلا جنیفر لوپز هم از بچگی ژیمناست کار بودن و تنها ورزشی هست که توی بچگی خوبه و ب شدت توصیه میشه، اگر بین 4،5 تا 7 سالشه فلا فقط برای سرگرمی و تفریحی بفرستش و خیلی حرفه ای کار نکنه و از 7،8 سالگی به بعد بفرست که جدی کار کنه و منعطف شه😍من خودم از 8 سالگی ژیمناست کار بودم و باورت نمیشه عزیزم که چقدررر هنوزم با اینکه 5 ساله باشگاه ژیمناستیک نمیزم قدرت دارم و بدنم نرمه و چقدر فرم داره بدنم، و هز ورزشی که میرم واسم راحته و کمکم میکنه و باعث ‌شده از بقیه متفاوت باشم از نظر ورزش و انعطاااف و قدرت، شک نکن و قطعا بفرستش که خیلی لطف بزرگی بهش میکنی بعدا متوجه میشه، منم الان مدیون مادرم هستم، الان 19 سالمه و باشگاه ژیمناستیک نمیرم 5 ساله اما همچنان حرکات ژیمناستیکی میزنم ، بدن سازی میرم و در کنارش همونجا حرکات ژیمناستیکی میزنم و انعطافم رو نگه داشتم 200 درجه باز میکنم و حتی حرکات بدن سازی هم برام راحتن و توی فرم دادن ب بدن هم عالیه الان فرم ساعت شنی دارم

و ژیمناستیک تنها ورزشیه که اولا توصیه میشه توی سن پایین و بچگی بری و هیچ ورزش دیگه ای قبل 12 سالگی خوب نیست و اینکه تنها ورزشیه ک حتی اگه ولش کنی تا آخر عمرت اثرش میمونه

این از تجربه ی من بود که 6 سال ژیمناستیک حرفه ای کار کردم و همچنان حرکاتشو خودم میزنم و تاثیرشو دیدم و امیدوارم براتون مفید بوده باشه ❤️🌹

الان همه ارزشونه که انعطاف من رو داشته باشن و حتی چند نفر رو توی باشگاه دارم باهاشون کار میکنم که یکم بدنشون نرم شه😅 روز اول هم که رفتم بدنسازی مربیم تعجب کرد گف هم سنای تو که میان همشون خشکن تو عالیه انعطاف و قدرتت 

اگر نفرستی سنش که بالا بره بدنش قطعا خشک میشه.. 

عزیزم قطعاااا بفرستش ژیمناستیک، بهترین سن هم 7،8 سالگی هست،بعضیا میگن سن کم قد رو کوتاه میکنه ولی کا ...

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون زنده باشید 🌺🌺🌺

بله خداروشکر چند وقتی هستش که ثبت نامش کردم خیلی با علاقه میره جلو 

از لحاظ تغذیه و خواب هم خیلی خوب شده استهاش باز شده

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون زنده باشید 🌺🌺🌺 بله خداروشکر چند وقتی هستش که ثبت نامش کردم خیلی با ...

سلام خانوم ژیمناستیک ورزش خوبی بود برای دخترتون؟ برای پسر پنج سالم اطلاعات میخوام

سلام خانوم ژیمناستیک ورزش خوبی بود برای دخترتون؟ برای پسر پنج سالم اطلاعات میخوام

سلام بله عزیزم 

برخلاف گفته خیلی ها خیلی خوبم رشد کرده حتی تغذیشم بهتر شده