2777
2789
عنوان

چی بگم به بقیه؟

80 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من پارسال باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد.که تقریبا یه ماه دیگه تاریخ زایمانم میشد.‌بعد حالم بد بود و همه از رو قیافم فهمیدن مخصوصا دوستای دانشگاه الان همه دوستام بچه دارن و ازم پرسیدن که چی شد؟ تا این مدت در ارتباط نبودیم. نمیخوام بگم سقط شده و یا نبوده چون فهمیدن دارم. الان بهشون بگم زایمانم نزدیکه؟ چون فقط تو فضای دانشگاه همو می‌شناختیم الآنم که مجازی شده همو نمی‌بینیم و خیلی در ارتباط نیستیم . از کجا میخوان بفهمن؟  چون شهر دیگه هم هستم .خیلی ناراحتم . چکار کنم من😭

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
چرا نمیگی سقط شده؟؟

آخه خوب نیست . راحت نیستم نمیخوام بگمممم😭😭

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خوب نیست . راحت نیستم نمیخوام بگمممم😭😭

خودتو عذاب نده بعدا باید هم عکسشو بفرستی هم دروغای بیشتر بگی 

بگو خودتو خلاص کن اگه گفتن چی شدو اینا بگو قسمت نبود دیگه توضیح نده که بیشتر ناراحت نشی

ناراحتم نباش خدا یه فرشته خوشگل بهت میده 👼

خودتو عذاب نده بعدا باید هم عکسشو بفرستی هم دروغای بیشتر بگی  بگو خودتو خلاص کن اگه گفتن چی شد ...

نه عکس که هیچ کس نمیفرسته. خیلی سخته خیلی. برای مادر شدنم دعا کن😔

نه عکس که هیچ کس نمیفرسته. خیلی سخته خیلی. برای مادر شدنم دعا کن😔

عزیزم نگران نباش نه به عنوان کسی که بارداره بهت این حرفو بزنم من خودم ۳ سال پیش یه سقط توی ۵ ماه داشتم و الانم ناخواسته باردارم من کلا دور بچه دار شدنو خط کشیده بودم ولی خواست خدا بود دوباره باردار بشم 

به خدا اعتماد کن