سلام بچه ها من پارسال باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد.که تقریبا یه ماه دیگه تاریخ زایمانم میشد.بعد حالم بد بود و همه از رو قیافم فهمیدن مخصوصا دوستای دانشگاه الان همه دوستام بچه دارن و ازم پرسیدن که چی شد؟ تا این مدت در ارتباط نبودیم. نمیخوام بگم سقط شده و یا نبوده چون فهمیدن دارم. الان بهشون بگم زایمانم نزدیکه؟ چون فقط تو فضای دانشگاه همو میشناختیم الآنم که مجازی شده همو نمیبینیم و خیلی در ارتباط نیستیم . از کجا میخوان بفهمن؟ چون شهر دیگه هم هستم .خیلی ناراحتم . چکار کنم من😭
خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عکس که هیچ کس نمیفرسته. خیلی سخته خیلی. برای مادر شدنم دعا کن😔
عزیزم نگران نباش نه به عنوان کسی که بارداره بهت این حرفو بزنم من خودم ۳ سال پیش یه سقط توی ۵ ماه داشتم و الانم ناخواسته باردارم من کلا دور بچه دار شدنو خط کشیده بودم ولی خواست خدا بود دوباره باردار بشم