2789

جلوش از خودت تعریف کن خیلی تاثیر داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از الان که نامزدی داری گریه میکنی . شما به شدت اعتماد به نفست پائینه باید رو خودت کار کنی ازت ایراد میگره بزن تو دهنش بگو مگه کوری الانم دیر نشده برو کنار سر راه واینستا بزار بعدیا بیان

خیلی جالبه قبل ازدواج کورن بعد ازدواج یهو چشاشونو باز میکنن میبینن با کی طرفن خنگا

چقدر با تربیتی 😏

ببین چجوری برای خودت پیش میاد 

🙁😒😪😐

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
از الان که نامزدی داری گریه میکنی . شما به شدت اعتماد به نفست پائینه باید رو خودت کار کنی ازت ایراد ...

من کلا به شدت زود رنجم دست خودمم نیست خودم خیلی مهربونم هیچوقت ایراد کسی رو به روش نمیارم 

خیلی درست میگه

این طرز فکر شماست من این جوری فکر نمی کنم 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
چقدر با تربیتی 😏 ببین چجوری برای خودت پیش میاد  🙁😒😪😐

عزیزم من با اسی نیستم منظورم مردها هستن که قبل ازدواج انتخاب میکنن بعدش زبون درازی میکنن خانوماشونو اذیت میکنن خب اگه نمیپسندیدن ازدواج نمیکردن تقصیر خانوما چیه😐😐😐😐