2777
2789
عنوان

قیمت ها

182 بازدید | 22 پست

هلووشلیل اونجاچنده؟

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

50-40 من پایینتر ندیدم 

ی هندونه الان حداقل 60تومن میوفته پایینتر بگیری سفبدو بی مزه و خرابن 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

من قیمت نگاه نمیکنم موقع خرید همینطوری جدا میکنم همه رو باهم حساب میکنم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
والا نخریدیم هنوز ولی فضایی:/ انگوری که مال شهر خودمون هست 40 تومن برگانم    

۴۰تومن ؟خوب هنوزانگورزیادنیست اولشه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
50-40 من پایینتر ندیدم  ی هندونه الان حداقل 60تومن میوفته پایینتر بگیری سفبدو بی مزه و خرابن&n ...

اینجاازباغدار۱۰یا۱۵میگیرن میخاستم بدونم دست مشتری چندمیرسه 

۴۰تومن ؟خوب هنوزانگورزیادنیست اولشه

اره بازم زیاد به نظرم ما همیشه 5 تومن 10 تومن میخریدم سال های قبل این انگور مال شهر خودمون هست خب خیلی جای تعجب داره

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
هندونه اینجا کیلویی ۷.موز ۳۵ البالو ۵۰ 

ایتجا البالو کیلویی ۴۰ سبدی بگیری کیلویی ۲۵ . هندوانه از ۳ دارن تا ۶ . موز رو نمیدونم اما گوجه کیلویی ۸ تومنه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
۱۵یا۱۷

خوبه سایزمتوسطش یادرشت ؟

۱۵ تومن 

شلیلم ۱۵؟