2777
2789
عنوان

شوهرمم کتکم زد...

1384 بازدید | 66 پست

دیروز داخل حیاطمون بودم ی لحظه در کوچمون و باز کردم وسریع بستم.همون لحظه که داشتم میبستم یهو شوهرم اومد..بعد شکاک شد خیلی کتکم زد منم بلند شدم با پسرم اومدم خونه بابام بنظر شما چیکار کنم؟

ببخشید عزیزم

اما به نظرم مشکل داره شوهرتون

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😳😳عجب روانیه پس 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

اینقدر بهت شک داره ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

من سنم کمه امابراساس افرادی که اطرافم دیدم میگم انسان شکاک هرچقدرهم که شماباهاش کنابیایددرست نمیشه 

حتمابه پزشک مراجعه کنید

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)