2777
2789

یه ده روزیه میشه یهو میوابم دمر مخصوصا قسمتای خشک یا سرامیک یه احساس درد میکردم منتها بیشتر تیر کشیدی بود انگار و حس سوژش فک میکردم چون موبر زدم پوست سوخته اللن دوباره اون حالت اتفاق لفتاد دست زدم دیدم متورمه خیلی😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرت بگو نگاه کنه اگه مو باشه دیده میشه زیر پوستت

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

ملهم ببند از عطاری بگیر

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
مو نیست .خیلی بزرگه از جوش دست میزنی یا روش بخابی یا بشینی درد میگیره؟قسمت چاک باسنته؟

دردناکه اما چاک باسن نیست چطور بگم کناره ی چاک باسنه سمت راست...ولی اره دراز میکشم درد داره

دمل از عفونته که یه جا جمع میشه و بزرگ میشه بعد یهو خالی میشه پر از چرک و خونه .خالی بشه دردشم تموم ...

مال من متورم و برجسته بود هی داره هرروز کوچیکتر میشه اصلا هم دست نمیزنم بهش

پس حتما جوش بود عزیزم آخه اگه دمل باشه پر از چرک و خون میشه بعد خالی میشه خوب میشه 

ممنونم عزیزمممم اره خداروشکر داره میره تو

منم در دسترس و تو دیدم نیس که باش ور برم چکش کنم😄😂

پس حتما جوش بود عزیزم آخه اگه دمل باشه پر از چرک و خون میشه بعد خالی میشه خوب میشه 

بهتون درخواست بدم؟ عکسش رو بفرستم

این داشت میرفت تو دوباره اومد بیرون 😭