2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

664 بازدید | 23 پست

یه دختر ۱۰ روزه دارم روز چهارم زردیش ۱۸ شد بیمارستان بستری کردیم به ۱۱ که رسید اوردم خونه با دستگاه اجاره کردیم با یه روز تو‌دستگاه موندن شد ۷ گفتن دستگاه نمیخاد دیگه حالا دو‌روز کع گذشته حس میکنم هم بچم‌سیاه تر شده هم زرد شده ولی فعلا دیگه دکتر نبردم یعنی خطرناکع بالا رفته؟بازم باید زیر دستگاه بخابونم؟

خودم ترنجبین و شیر خشت میخورم با خاکشیر ولی فک‌میکنم تاثیری نداره به بدنش که دست میزنم و فشار میدم زرده شنیدم زردی هفته اول مهمه تو‌رو‌خدا کسی تجربهه ای داره بگه ممنون

خیلی زردی داشته باشه خطرناکه باز ببرش دکتر

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر دکتر خیالت راحت شه

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

عزیزم ببین اینوبه همه ی ماماناگفتم وخودمم انجام دادم که بچم زردی داشت من عرق کاسنی که تودمای محیط گذاشتمشومیریزم رودستم‌باهاش کل بدن بچموماساژمیدادم همینجوری شدکه خیلی زودزردیش اومدپایین وخوب شداصلاآب روآتیشه عرق کاسنی

مامان دوتافرشته کوچولوی ناز💙💝

هر چی بزرگتر بشه خطر زردی کمتر میشه گلم. پسر منم زردیش طول کشید تا خوب بشه. روز چهارمش ۱۵ بود. بستری سد رسید به ۷. مرخص که کردم ده،یازده روزگیش دوباره رفت رو ۱۰. دکترش گفت دیگه خطری نداره. خودش کم کم میاد پایین. یه بار هم ۱۵ روزگیش تست گرفتم که بالاتر نرفته باشه دیگه.

عزیزم ببر آزمایش بده خیالت راحت باشه پسر من تا ۴۰ روز زرد بود ولی تو آزمایش چیزی نبود

یه تست های یهست میگن از پوست میکگیره ایا اونا معتبره؟انقدر بچمو‌سوراخ سوراخ کردن از ازمایشش میترسم 

استرس نداشته باش ک سمه 

شیر خوب بخوره مخصوصا شیرخشک زیاد بده بزار حسابی پوشک کثیف کنه.

زیاد لباس تن بچه نکنید بزار خنک باشه. 

و زردی دوره داره .دوره ش باید بگذره ... ممکنه تا دوماه قیافه ش زرد باشه 

هی نبرید تو  دستگاه بچه فقط میسوزه 

نترس 

چون زیر دستگاه رفته پوستش تیره شده

تند تند شیرش بده

حتی روزی یک قطره چکون ترنجبین بهش بدی اتفاقی نمیفته

یک نفر میگفت وقتی شیر میدین به بچه همون لحظه خودتون ترنجبین بخورین که زود وارد شیرتون بشه بچه بخوره 

هر چی بزرگتر بشه خطر زردی کمتر میشه گلم. پسر منم زردیش طول کشید تا خوب بشه. روز چهارمش ۱۵ بود. بستری ...

به من کفتن اختمالا از روز‌دهم بار برگرده 

شما دیگه بالا که رفت دستگاه نزاشتی؟چقدر طول کشید خوب شهرنگ‌پوست بچه شما هم تیره شد؟

بچم از خواب اصلا پا نمیشع به زور بلند میکنم شیرش میدم