یه دختر ۱۰ روزه دارم روز چهارم زردیش ۱۸ شد بیمارستان بستری کردیم به ۱۱ که رسید اوردم خونه با دستگاه اجاره کردیم با یه روز تودستگاه موندن شد ۷ گفتن دستگاه نمیخاد دیگه حالا دوروز کع گذشته حس میکنم هم بچمسیاه تر شده هم زرد شده ولی فعلا دیگه دکتر نبردم یعنی خطرناکع بالا رفته؟بازم باید زیر دستگاه بخابونم؟
خودم ترنجبین و شیر خشت میخورم با خاکشیر ولی فکمیکنم تاثیری نداره به بدنش که دست میزنم و فشار میدم زرده شنیدم زردی هفته اول مهمه توروخدا کسی تجربهه ای داره بگه ممنون
من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم " من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی (مولانا) 🌹🌷🍃 شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀
عزیزم ببین اینوبه همه ی ماماناگفتم وخودمم انجام دادم که بچم زردی داشت من عرق کاسنی که تودمای محیط گذاشتمشومیریزم رودستمباهاش کل بدن بچموماساژمیدادم همینجوری شدکه خیلی زودزردیش اومدپایین وخوب شداصلاآب روآتیشه عرق کاسنی
هر چی بزرگتر بشه خطر زردی کمتر میشه گلم. پسر منم زردیش طول کشید تا خوب بشه. روز چهارمش ۱۵ بود. بستری سد رسید به ۷. مرخص که کردم ده،یازده روزگیش دوباره رفت رو ۱۰. دکترش گفت دیگه خطری نداره. خودش کم کم میاد پایین. یه بار هم ۱۵ روزگیش تست گرفتم که بالاتر نرفته باشه دیگه.