2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاته دقیقا؟منم یع مدت هیلی درگیر غده های گلوم بودم

نمیدونم چجوری بگم کنار گردن 

خیلی وقته هس هیچ تغییری نکرده و اذیت نمیکنه خداروشکر و خخب هس دیه نمیدونم چیه غده چربیه یا چی 

برا تو چیه ؟الان بهتر شدی دکتر چی رفتی !

نمیدونم چجوری بگم کنار گردن  خیلی وقته هس هیچ تغییری نکرده و اذیت نمیکنه خداروشکر و خخب هس دیه ...

منم گردن زیر استخوان فک یه چیزی میومد تو دستم یه سمت گلوم ولی اون یکی سمت نبود یا کوچیک تر بود تو دست نمیومد قشنگ حس میکردم یه گردی ولی از بیرون معلوم نبود 

دکتر دست زد گفت جیزی نیست

یه بار رفتم دندونپزشکی گفت چرا یه طرف صورتت باد داره از دندونتم نیست برو دکتر داخلی منم سکته کردم رفتم همون موقع دکتر داخلی همونجا 

البته سرماهم خورده بودم

رفتم دست زد گلومو گفت تاحالا اوریون گرفتی؟☹️مامانم گفت بچگی واکسن زده خلاصه گفت غدد بزاقیته و چیزی نگفت قرص برای سرماخوردگی داد منم چرک خشک کن خوردم اینم کم تر حس شد تورم صورتم خوابیدم 

بعدا به یه دکتر گفتم گفت نه غدد لنفاویت بوده 

دست هم زد گفت نرماله ولی من قشنگ حسش میکنم و نسبت به اون طرفم بزرگ تره ولی دیگع پیگیرش نبودم 

هنوز تا یکم باد سرد بهم میخوره حساس میشه بزرگ میشه 

منم گردن زیر استخوان فک یه چیزی میومد تو دستم یه سمت گلوم ولی اون یکی سمت نبود یا کوچیک تر بود تو دس ...

خب دکتر گفته غدد لنفاویه مشکلی نیس؟

برات چیزی ننوشت ازمایشی و سونو ...

خطرناک نیس اخه تو گوگل همه چیو نوشته سرطان روانی شدم 😑😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خب دکتر گفته غدد لنفاویه مشکلی نیس؟ برات چیزی ننوشت ازمایشی و سونو ... خطرناک نیس اخه تو گوگل همه ...

عزیزم گوگل رو بخونی دیوونس میشی بهت کفته باشم.

التماست میکنم این اینترنت رو بریز دور من هرچی میکشم از این اینترنته وسواس گرفته بودم

ببین آدم تارچیزی میبینه بره دکتر اصلا نباید اینترنت بری خود دکترا هم میترسن میرن اینترنت

من نشون دوتا دکتر دادم یکی جراح عمومی بود برای چیز دیگه رفته بودم اینم نشون دادم بالاخره ایناهم میفهمن دیگه کفتم میشه دست بزنید؟دست زد گفت چیزی نیست

گفتم تو اینترنت زده سرطان و این چیزا 

دعوام کرد گفت بریز دور این اینترنتو مردم هرچی میکشن از این اینترنته به یه دکتر غدد هم دست زد گفت چیزی نیست ببین من از بیرون چیزی معلوم نیستا ولی دست که میرنم این طرف بزرگ تر از اون طرفه 

و اینکه غدد لنفاوی با یه سرماخوردگی هم ممکنه متورم بشه 

من برای شمارو دقیق نمیدونم چجوریه به دکتر نشون دادی؟

عزیزم گوگل رو بخونی دیوونس میشی بهت کفته باشم. التماست میکنم این اینترنت رو بریز دور من هرچی میکشم ...

نه هنوز دکتر وقتم نشده ولی میترسم 

ولی برا من از بین معلومه ولی خو گفتم که مشخصه هاش چجوریه نرم و تکون میخوره نمیدونم خدا کنه چیزه مهمی نباشه و مشکلی نباشه ان شاء الله دعا کن خواهشا🙏🏻😔

چند سالته 

تیروئید هم داری ؟!

نه هنوز دکتر وقتم نشده ولی میترسم  ولی برا من از بین معلومه ولی خو گفتم که مشخصه هاش چجوریه نر ...

۲۳سالمه 

نه تیروئید ندارم 

عزیزم تو این دو سال بزرگ نشده؟وقتی دوساله داریش همینجوری مونده بزرگ نشده فکر نکنم اصلا مهم باشع

۲۳سالمه  نه تیروئید ندارم  عزیزم تو این دو سال بزرگ نشده؟وقتی دوساله داریش همینجوری موند ...

اره خداروشکر اصلا تغییر نکرده و بزرگ نشده 

قبل کرونا اینجوری شده بود الان یه سالی و نیم دو سال میشه دیه کرونا هس درسته ؟

از اون موقع هس اره خودمم حس میکنم چیزی نباشه ولی من زود استرس میگیرم کل وجودمو 😕