2777
2789
عنوان

دعوای خانوادگی

253 بازدید | 8 پست

دوستان ما چند وقت دیگه یه مجلس خانوادگی در پیش داریم ینی جشن نامزدی برادرمه ، اونوقت من ۲۲ سالمه و یه لباس مجلسی دارم که شیری رنگه و سادس کلا .

بعد به برادرم نشون دادم و گفتم من همینو میپوشم ، اونوقت برادرم برگشته میگه ؛تو با این هیکلت میخوای اینو بپوشی مثل این پیرزنا بشی.

اخه من حدودا ۵ کیلو اضافه وزن دارم.

اصلا اعصابمو بهم زده با این حرفش ، بعد منم برگشتم بهش گفتم اصلا من نمیام جشن نامزدیت، اونوقت اونم عصبی شد گفت به درک.

همینطور الکی الکی دعوا درست میشه توی خونمون.

دوستان شما بودین ناراحت نمیشدین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نهه ناراحت نمیشدم تو حال و هوای خواهر برادری از این کل کل ها زیاد پیش میاد، که هیچکدومش جدی نیست، نه برادرت جدی گفته بهت پیرزن و نه شما جدی گفتی نمیام جشنت، 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

من از برادرم چیزی رو ب دل نمیگیرم.من جای شما بودم میپرسیدم بده ؟عوضش کنم؟بعد یه لباس دیگه رو تن میکردم نظرش رو میپرسیدم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

یه چیز دیگه بپوش برو مجلسش اما بهش بگو دلخوری  یا تو رفتارت نشون بده ..من بودم میگفتم پس سر کیسه رو شل کن برام بخر 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

بعد من اینقدر دوست دارم یکی صادقانه بهم بکه لباست یا ارایشت  بده درستش کنه همچین ادمی دورم نیست همه تایید میکنن بعد تو فیلم عکسا میفهمم گند زدم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!