2777
2789
عنوان

خرید نامزدی

439 بازدید | 21 پست

دوستان من برادرم حدودا چند وقته که نامزد کرده و قراره یه جشن کوچیکم براشون بگیریم ، بعد قرار بود واسه این جشن کلا بریم یه چیزایی بخریم.

ینی هم خوده عروس داماد خرید دارن ، هم من و خواهرم.

مادرمم چون مریض احواله و اصلا حال و اعصاب نداره و نمیتونه بیاد ، قرار شده بود من به انتخاب خودم یه پیرهن براش بخرم.

حالا قرار بود یه روز چهارتایی من و خواهرم و برادرم و زنش بریم بیرون ، بعد من اتفاقی متوجه شدم که زن برادرم برگشته به برادرم گفته ؛ چرا این ۲ تارو(ینی من و خواهرمو) داری دنبالمون میاری ؟

اخه چون ما مادرمون نمیتونه بیاد ، مثلا قرار بود چهارنفری بریم که بهم یکم خوش بگذره و یه چیز درست حسابی بخریم.

بعد الان خانم برادرم دعوا به پا کرده و گفته این ۲ تا رو ولشون کن ، بیا با هم بریم ، اونام جدا برن.

من خواهرمم یکم از نظر روحی حال خوشی نداره ، کلا به این خاطر میخواستیم چهار نفره بریم که بهمون بیشتر خوش بگذره.

حالا داداشم گفته شما جدا برید 

دوستان شما بودین ناراحت نمیشدین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با عروستون موافقم

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
با عروستون موافقم

اخه میدونید کلا دکتر روانشناس به ما گفت سعی کنید خواهرتون بیشتر توی جمع و اینا باشه

چون یکم افسردگی گرفته

بعد بیشتر به خاطر همین ما گفتیم ۴ نفره بریم

عروستون یه جورایی حق داره ولی اگه واقعا با این ادبیات گفته باشه ناراحت کننده است

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
اخه میدونید کلا دکتر روانشناس به ما گفت سعی کنید خواهرتون بیشتر توی جمع و اینا باشه چون یکم افسردگی ...

خب تو یه جمع دیگه باشید

لزوما که نباید با نامزد برید خرید

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢