2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد بعدش بی حسیت رفت و احساس درد داشتی؟

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️
فقط دو شب درد داشت اونم فقط موقع بلند شدن از تخت و خندیدن و سرفه کردن

وای منم سزاینم دو هفته دیگه زایمانمه بخدا دیگه فقط روز شماری میکنیم خیلی دلم میخواد بارداری تموم بشه من از چیزی که زیاد میترسم سوند هست برا تو گذاشتن

ولله شایعه است اصلا سوند درد نداشت

آخه من قبلا یه بار سزارین داشتم برام گذاشتن خیلی برام سخت بود گفتم این دفعه هر جور شده نمیزارم برا بزارن راستی بی هوشی بودی من قرار بی هوش بشم اونوقت میشه سوند نزارم

آخه من قبلا یه بار سزارین داشتم برام گذاشتن خیلی برام سخت بود گفتم این دفعه هر جور شده نمیزارم برا ب ...

عزیزم اولا مبارک باشه و سلامت زایمان کنی شاید قبلا فرق میکرده ولی ما تو یه گروه 30 تا خانم باردار تقریبا همزمان سزارین کردیم بخدا سوند درد نداشت ولی چرا بیهوشی؟ از درد بعدش نمیترسی؟ بعد اون لحظه که صدای گریه میشنوی خیلی شیرینه

عزیزم اولا مبارک باشه و سلامت زایمان کنی شاید قبلا فرق میکرده ولی ما تو یه گروه 30 تا خانم باردار تق ...

آخه قبلا که سزارین کرده بودم بی حسی بود یه مدت بعدش کمر درد گرفتم اگه اشتباه نکنم جای اون سوزن بود ولی دکار خودش گفت روزی که برات نوبت زدم دکتر بی هوشی هستش 

شب اول کلا زیاد درد نداری دو شب که گفتم بعد مرخص شدن بود

ممنون عزیزم

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️