2777
2789
عنوان

چیکار کنم ☹️

147 بازدید | 16 پست

بنظرتون چقد به نامزدم که عقدیم فرصت بدم تا کار پیدا کنه عروسی کنیم؟

فعلا یکساله تلاش جدی نکرده برای کار پیدا کردن.

میترسم منتظر بمونم عمرم و جونینم بره اخرشم هیچی نشه.

خودم شاغل و نیاز مالی ندارم، نامزدم هم ۲۵ سالشه مث خودم. اخلاقشم بد نیس میگه دوسم داره.

میدونستی بیکاره چرا عقد کردی😐

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی هیچ کاری نکرده تو این یکسال ؟ 

حتما با یه مشاور صحبت کن ؟ آخه مرد هم انقد بی مسئولیت؟

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
سنم کم بود عقلم نرسید، دیگه گذشته رفته الان چ کنم

خب بشین سنگاتو وا کن باهاش

اخه عزیزم چرا باید جوونیتو پای کسی که برا زندگیش تلاشی نمیکنه هدر بدی

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
یعنی هیچ کاری نکرده تو این یکسال ؟  حتما با یه مشاور صحبت کن ؟ آخه مرد هم انقد بی مسئولیت؟

نه در حیطه شغلی کاری نکرده پول نداره کاری شروع کنه، منم میگم ادمی که بخواد جایی برسه تلاش میکنه حتی اگه ته جیبش خالی باشه میره کارگری من اشتباه میکنم؟

خب بشین سنگاتو وا کن باهاش اخه عزیزم چرا باید جوونیتو پای کسی که برا زندگیش تلاشی نمیکنه هدر بدی

خودشم چند روز پیش گفت جوونیت داره پای من میره اینو میگه ولی بازم جدی تلاش نمیکنه

نه در حیطه شغلی کاری نکرده پول نداره کاری شروع کنه، منم میگم ادمی که بخواد جایی برسه تلاش میکنه حتی ...

نه درست میگی .

این  برات مرد زندگی نمیشه

پدرم با جیب خالی میره دریا ماهی میگیره میفروشه 

همسایمون جانباز ولی حقوق نداره میره کارگری 

هردو هم ۵۰ سالشونه 

جوان ۲۵ساله که از اینا کمتر نیست

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
نه درست میگی . این  برات مرد زندگی نمیشه پدرم با جیب خالی میره دریا ماهی میگیره میفروشه  ...

اره،  بهم میگه برم کارگری؟ میگم اره چرا که نه از هیچکاری نکردن بهتره، میگه تا سی سالگی منتطر کار خوبم پیش نیاد میرم کارگری، من تا سی که نمیتونم منتطر بمونم جوونیم میره. بنظرت جدا شم پشیمون میشم؟

خودشم چند روز پیش گفت جوونیت داره پای من میره اینو میگه ولی بازم جدی تلاش نمیکنه

خودش میدونه هیچ تلاشی نمیکنه اینو گفته

اره،  بهم میگه برم کارگری؟ میگم اره چرا که نه از هیچکاری نکردن بهتره، میگه تا سی سالگی منتطر کا ...

اول برو پیش مشاور باهاش مشورت کن 

بعدش به همسرت بگو بهت ۳ماه فرصت میدم باید یه شغل پیدا کنی

در مورد جداشدن هم به مشاور بگو عزیزم 

اون بهتر راهنماییت میکنه برای تصمیم به ادامه زندگی یا جدایی

خودش میدونه هیچ تلاشی نمیکنه اینو گفته

اره گفت بهم ، گفتم اگه تلاش کنی میتونم بمونم اگه درجا بزنی نه 

واقعا نمیتونم چه چیزی تو ذهنش رد و بدل شد گف من ادمی نیستم خیلی تلاش کنم 

بعدشم میگه عاشقمه فلان خب عاشق واقعی عملا کاری میکنه به حرف چی میدن؟ حرفم میزنه دلم براش میسوزه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز