بچه ها الان ۱۸هفته و۶روزمه زیردلم درد میکنه چیکار کنم یعنی اصلا نمیتونم به پهلوی راست بخوابم فقط به پهلوی چپ راحتم 😓😓😓شما بودین اینطوری؟؟؟
خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
سردیت کرده عزیزم گرم نگه دار شکمتو ،با یه شال بافت ببند . یچیز گرمم بخور مثل خرما شیر ...
مرسی عزیزم چشم حتما
خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قربونت عزیزم اگه اینکارو کردی خدای نکرده خوب نشدی ب دکترت بزنگ ولی ب احتمال 99 ...
اره حتمااا😘