از همین امروز من به میزبان تابستان رفتم 💚
تابستان برای من یعنی یک شب بدون استرس خوابیدن ...تابستون یعنی در ۱۷ تیر ماه من خوشحالترین دخترم 😍💋❤️
تابستون یعنی برم خرید ..تابستون یعنی شربت خنک و جلو کولر ام دادن ...
تابستان تابستان است ..ماهر ماهش برای من یک اتفاق جدید دارد 💛💝👍💞..
تابستان یعنی صدای آرامبخش جوی آب در روستامون ..آرامش شب های پر ستاره ،یعنی خنکی هوا در جاییکه من فارغ از غم دنیام ...تابستان برای من یعنی بوی خاک ...بوی چوب های سوخته...بوی تازه گندم های آب داده ...با این چیزها یعنی من در بهشتم💝🤩درکنار کسانیکه دوستشان دارم...
تابستان یعنی خنده های منو کودکی که دستانش را در دست گرفته ام باهم ،با خنده هایمان به مصاف تمام دنیا میرویم 😍💋💛
من قول میدهم که تابستان امسال متفاوت باشد (تابستان هزارو چهارصد)🧡💙💜💐
تابستان برای من یعنی چیزی که غم دراونیست ...تابستان امسال هرچند با غم و بدبختی بگذرد ولی من میتوانم در سختترین شرایط هم باز بخندم ...من قول دادم
تابستان امسال برای من متفاوت است چون باورش دارم ...
تابستون برای من یعنی از چیزها ،یعنی صدای اذانی که من در آنجا بی استرس ترین فرد جهانم ..یعنی دستان خسته پدربزرگم ...وقتی در خانه شأن در ایوان بشینم و پرنده ها در آسمان آبی به من چشمک بزنند😘🙏💋😍 یعنیوقتیکه روبروی باغچه در گلشان باشم و با مداد رنگی ها نقاشی کنم ..مرا یادگذشته ها می اندازد...💋😘💛💚🧡♥️💟💓💖💙
(تابستان ۱۴۰۰ بی صبرانه منتظرم )دوستتون دارم نی نی سایتی ها .شبتون ارووم😍😘😘💋💙💖💟♥️🧡💚💛❤️💕💝💞😍🤩