2777
2789

کو خواهر

کو 🐎🐎🤩🤩

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده

دارم از استرس میمیرم ..۱ماه ونیم سمت سینه راستم درد میکنه .ازسمت زیربغلم تا سینم ..دست زدم حس سفتی دارم داخلش ..همش فکربد میاد توذهنم .خواهری تازه ۲۵سالمه ..ممکنه مریضی بدی باشه .اخع دردو سفتیش خیلی تواعصابمه ؟نمیزاره مثبت فکر کنم ؟راهنمایی ام کن؟🙏😔😔😔

دارم از استرس میمیرم ..۱ماه ونیم سمت سینه راستم درد میکنه .ازسمت زیربغلم تا سینم ..دست زدم حس سفتی د ...

عزیزم ترس نداره ی دکتر برو معلوم میشه چیه انقد نگران نباش

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
عزیزم ترس نداره ی دکتر برو معلوم میشه چیه انقد نگران نباش

از جوابی که میخوان بدنم میترسم ..نمیخوام چیزیم بشه .نمیتونم حتی مثبت فکرکنم .اخه این سفتی ودرد بی دلیل نیست ..چیکار کنم آبجی؟

از جوابی که میخوان بدنم میترسم ..نمیخوام چیزیم بشه .نمیتونم حتی مثبت فکرکنم .اخه این سفتی ودرد بی دل ...

نمیدونم اینطوری ک نمیشه چیزی گف

ی معاینه میکنه معلوم میشه انقد نگران نباش استرس بدترین چیزه اگ هیچ کارت هم نباشه مریض میشی ا  استرس

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
خواهری بالاتر توضیح دادم لطفا کمکم کن .؟😔خدا انشالله شادت کنه

خب قشنگم وقتی نگرانی بهترع بری چکاب 

چرا دست دست میکنی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خواهری بالاتر توضیح دادم لطفا کمکم کن .؟😔خدا انشالله شادت کنه

نترس من که همش استرس این دردو داشتم.  خیلی خیلی هم  بیشتر ازشما درد داشتم    ازدواج کردم بچه دارشدن تا شیر تو سینم  جمع شد وبه بچه دادم خوبشد حتی دکتر گفت حیفه  مجردی   وگرنه   این دردها با  شیر ده خوبنیشن  نگران نباش گلم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم