2777
2789
عنوان

بحث با مامانم بر سر اعتقادات

1438 بازدید | 87 پست

من 18 سالمه و تک بچه .. پدر و مادر بسیار جوونی دارم .. وضع مالی خیلی خوبی داریم ..خانواده مادری مذهبی و خانواده پدری بازی دارم .. مامانم از بچگی منو کلاسای مذبی برده و همش حرف مذهبی باهام میزده .. چند سالی هست که به زور چادر سرم میکنمو نماز میخونم ... چون میدونم اگر طوری که میخوام باشم جنگ میشه .پدر و مادرم اصلا روشنفکر نیستن و وقتی مثلا بیرون میریم یکیو میبینن که مثلا شلوار خیلی پاره ای پاشه یا سگ داره پشت سرش حرف میزنن. .منم حالم بخوره از رفتار اینا .. چند وقتیه مامانم سر اعتقاداتم خیلی گیر میده یه لاخ موم بیرون باشه با زبون بدی بهم میگه .. با اینکه خیلی مراعتشو میکنم ...هر وقت هدست میزارم و اهنگ گوش میده باد میکنه باهام .. بخدا خیلی حالم بده .. الان با گریه دارم مینویسم اینو براتون ..امروز باهم رفتیم بیرون و من وقتی اومدیم خونه (خونه مامان بزرگم) رفتم نماز خوندم هم اومدم بیرون به مامانیم میگه اخه این کیمیا به نظرتون نمازششو درست میخونه؟!!.. مامانیم هم اومد بحث رو عوض کرد چون دید من حالم گرفته شد ...همین شد که باهام بد رفتاری کرد و وقتی از خونشون اومدیم بیرون زد توی گوشم و گفت من همچین دختری نمیخوام .. روز دختر از مامانم سیلی خوردم ... بخدا خسته شدم .. خیلی حالم بده .. وقتی دعوا میشه من ساکت میشم و اون شروع میکنه بد و بیرا گفتن به همه  به پدر بزرگ خدا بیامرزم و مادرجانم .. خلاصه خیلی حالم بده .. چیکار کنم؟.. میدونم که اگر چادر رو بزارم کنار  منو از خونه میندازن بیرون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی هم وضع خرابه درس بخون که بری یه شهر دیگه برای خودت

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

تازه جوونن و اینطورین؟

راستش نمیتونم درک کنم چون این جریان ها مال پدر و مادرهای قدیمیه.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ