2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

215 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من شیردهم پسرم17ماهشه الان یه هفته از موعدم گذشته ظهر بی بی چک زدم دوتا خط انداخت ممکنه کاذب باشه فیبروم کوچیک هم دارم دکتر گفت مهم نیست 

فکر میکنم زوده استرس گرفتم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

مثبت معمولا کاذب نیست عزیزم

مبارکه 

باید بیشتر مواظب میبودی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه ❤

امکان نداره مثبت کاذب باشه؟ببخشید بعد نزدیکی من بلافاصله حمام میرفتم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
مثبت معمولا کاذب نیست عزیزم مبارکه  باید بیشتر مواظب میبودی

میشه از فیبروم باشه؟

میشه از فیبروم باشه؟

فک نمیکنم😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
امکان نداره مثبت کاذب باشه؟ببخشید بعد نزدیکی من بلافاصله حمام میرفتم

نه دیگه اگه زیر پنج دقیقه باشه مثبته من هر وقت منفیه اصلا مثبت نمیشه حتی بعد یک روز

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
اگه نمیخواستی که قطعا باید سفت و سخت جلوگیری میکردی الانم به هر حال مبارکه

شنیده بودم بلافاصله بلند شی بارداری اتفاق نمیفته

نه دیگه اگه زیر پنج دقیقه باشه مثبته من هر وقت منفیه اصلا مثبت نمیشه حتی بعد یک روز

همون لحظه شد