2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مادرشوهرم هروز دوسه بارمیاد دختر5ماهمو میبره خونشون ومنم حوص میخورم چیکارکنم 

وای وای نزدیکشونی.بنظرم محترمانه بگو بچه این سنی زود ب زود شیر میخاد باید کنارم باشه .یا کرونا رو بهونه کن بگو میترسم خطرناکه یا خودتم برو حتما .یا اگ شوهرت طرفدار تو هست ب شورت بگو ب مادرش بگه زیاد بچه رو نبره.اخه بچه پنج ماهه رو هروز کحا میبره.خیلی بدم میاد .

وای وای نزدیکشونی.بنظرم محترمانه بگو بچه این سنی زود ب زود شیر میخاد باید کنارم باشه .یا کرونا رو به ...

اخه بابام هم هروزمیادمیبره البته یه بار نه زیاد ولی مادرشوهرم دوسه بارمیبره اونوقت بایدبه بابامم بگم که نبره

اخه بابام هم هروزمیادمیبره البته یه بار نه زیاد ولی مادرشوهرم دوسه بارمیبره اونوقت بایدبه بابامم بگم ...

خب کمترش کن هفته ای روز بره پیش مادر شوهرت هفته ای ی روزم پیش بابات .ولی تنها نفرست حتما خودتم برو.خدای نکرده اتفاقی ک بیوفته توهم کنارش باشی.والا الان بچهای ما کسیو ندارن ولی یچی بشه هزارتا بزرگتر دارن

اره والا. شوهرشما طرفدار توهست یامادرش

سر بچه طرفدار منه.من بچم دو سالشه میبره بیرون کوچه هروقت میرم خونشون.چندبار ب شوهرم گفتم اونم ب مادرش گفت بچه رو بیرون نبر .اونم نمیبره دگ.اخه یک ماهم مریض شد دگ میترسه.چند بار جلو دخترش و شوهرش گفتم انقد بچه رو بیرون برد مریض شد دگ اونم نمیبره 😀

سر بچه طرفدار منه.من بچم دو سالشه میبره بیرون کوچه هروقت میرم خونشون.چندبار ب شوهرم گفتم اونم ب مادر ...

شوهرتوام زیاد به خانوادش احترام میزاره.شوهرمن خانوادش اگه روزی ده بار هم بیان خونمون جلوشون میره و رفتنی میره بدرقه

شوهرتوام زیاد به خانوادش احترام میزاره.شوهرمن خانوادش اگه روزی ده بار هم بیان خونمون جلوشون میره و ر ...

اره بابا زیاد.اینا زیاد خونمون نمیان ولی میگه اونا فرشته هستن منم اصن خودمو درگیرشون نمیکنم.سیاستمو دارم و احترام نسبی میزارم بهشون

با خانواده توام اینطوره رفتارش؟؟

خخخ ن اتفاقا برعکس.احترام میزاره ولی دوست نداره زیاد بیان خونمون.البته دوریم از خانواده خودم .من تهران اونا شمال .میگه همون سالی یبارم زیاده 

خخخ ن اتفاقا برعکس.احترام میزاره ولی دوست نداره زیاد بیان خونمون.البته دوریم از خانواده خودم .من تهر ...

ولی برعکس دلش میخاد خانوادش هروز بیان خونتون.شماچندسالته؟؟چندساله ازدواج کردی؟؟

اره بابا زیاد.اینا زیاد خونمون نمیان ولی میگه اونا فرشته هستن منم اصن خودمو درگیرشون نمیکنم.سیاستمو ...

چطوریه بعضی ازمردها کلا خانواده خودشون رو ول میکنن ومیچسبن به خانواده زنشون