2777
2789
خلاصه اونا برگشتن چون جوابش یه هفته طول میکشید وای که چه روزا و لحظه هایی بما گذشت،مادرم بهش میگفت شقایقم نشد مهم نیست خودم یکی برات پیدا میکنم میخاست خودشو بکشه ، میگفت اگ بود که تا حالا پیداش کرده بودم
هرکس برای خویش پناهی گزیده است ما در پناه قائم آل محمدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی که رفتم جواب رو گرفتم سریع رفتم پیش یه متخصص خون و هوفیلی و اینا ، رو میزش یه قران بود ، ازهمون قران مدد خاستم، دکتر نگاش کرد گفت نه مشکلی نیست کی بهتون همچین حرفی زده منو میگی از ذوق پریدم بیرون و سریع به پارسا زنگ زدم وگفتم مشکلی نیست الان میبرم لزمایشگاه میدم که برگه رو برا محضر صادر کنن
رفتم ازمایشگاه گفت نه مشکل داره من دوباره رنگ و روم گچ شد دید خیلی ناراحت شدم گفت نه خیلی شما بیکی از فاکتورهای خونیت لب مرزه ولی تالاسمی مینور نداری، گفتم خب حالاذیعنی چی میشه گفت بچت یا مثل باباش میشه یا مثل خودت، گفتم ای بمیرید که فک میکردم حالا چی میشه، من ساده فک میکردم نمیشه یعنی بهم برسیم، بعدا فهمیدم هر کس که یکی از زوجین تالاسمی داره برا محکم کاری برگه رضایت نامه میگیرن، یعنی میخاستم بکشمشون
خلاصه بچه ها رفتیم محضر ک برای ‌دو روز بعدش وقتبگیریم که دیدم شناسنامش المثنی است دوباره دنیا رو سرم خراب شد، گفتم خوشی بمن نیومده، نکنه زن و بچه داشته باشه چرا المثنی ، دوباره مثل همیشه زبونم قفل شد و هیچی نپرسیدم تا اومدیم توراه اشکم درومد و پارسا گفت چی شده و بهش گفتم گفت ببین کارت ملی و چندتا مدرک دیگمم المثنی است چون یه بار ساکمو ازم زدن و تمام مدارکم توش بود، بعدم دخترتحصیلکرده میتونی استعلام بگیری، بعدم اینکارو کردیم وخیالمون راحت شد و دو جوجه مرغ عاشق بهم رسیدن
ولی من جوریم هر وقت چیزی به دلم بیوفته بی برو برگرد همون میشه، وقتیم باردار بودم همش به همسرم میگفتم مطمینم این زود بدنیا میاد و همینطورمدشد خدا قربونش برم همه چی بهم میده ولی با یختبی فراوون شاید بخاطر اینکه مزش زیر دهنم بمونه
قربونت برم مرسی که هوندی یاداوریش برا خودمم لذت بخش بود، انشاالله همه به عشقشون برسن این دعا همیشه منه، ببخشید سرتونو درد اوردم
حتما میشه از خداشونم باشه عاشق دختر گلی مثل تو بشن همیشه ایمان واعتقاد قلبی به خدا داشته باش بهترین هارو برات رقم میزنه